Ingezonden persbericht


Persbericht

Studenten Drenthe College winnen de hoofdprijs in landelijke wedstrijd "Expose Your Talent"

Studenten van de in dit schooljaar gestarte opleiding Multimedia Design & Development van het Drenthe College in Emmen hebben de hoofdprijs gewonnen in de landelijke filmwedstrijd "Expose Your Talent MBO".

De eerstejaars uit Emmen hebben onder begeleiding van docent Eise Jan Dekker drie films van 5 minuten gemaakt en ingestuurd. Woensdagavond zijn de prijzen in het Prins Claus Center te Hoofddorp uitgereikt. Tot grote vreugde van de studenten heeft één van de teams met de film Fotomotion de eerste prijs in de categorie MBO gewonnen!

De hoofdprijs bestaat uit een filmcursus van een dag voor het winnende team bij de Three Kings Productions ter waarde van 2332,00 euro. Daarnaast heeft ieder teamlid een blijvend aandenken in de vorm van een handycam ontvangen.

De winnende film is te bekijken op internet via onderstaande link:

http://tqwms.kennisnet.nl/tqwms/openInzendersRegulier.do?competitionId=142194

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Yvonne Bosma, communicatieadviseur Drenthe College, 06-517 10 538

Het Drenthe College is een regionaal opleidingencentrum voor middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie, bedrijfsopleidingen en cursussen. Er studeren 10.000 jongeren en volwassenen bij het Drenthe College, dichtbij huis op één van de vele locaties in de provincie Drenthe. Kernlocaties zijn Assen, Emmen, Meppel en Hoogeveen.

------------------------------->
Website van het Drenthe College:
www.drenthecollege.nl