Time : 02:33:43
Date : 21 May 2007
Sender Name: Bel.

RookGoeroe trekt mee Senaat voor Lijst Dedecker

Eric Eraly, in Vlaanderen bekend als Stoppen-Met-Roken goeroe, wil afrekenen met het 'links socio-liberalisme' van Bart Somers. Hij was zaterdag in Antwerpen te zien aan de zijde van Jurgen Verstrepen, Lieve Van Ermen en Mimount Bousakla. Hij staat op de 2de Plaats voor de Senaat.

14 jaar geleden heeft Eraly, achter de schermen, eigenhandig verhinderd dat Bart Somers, als ex-Vu'er, de eerste voorzitter werd van de nieuwe VLD-Jongeren." Zijn befaamde woorden " Wie houdt het voor mogelijk dat Jacques Gabriels voorzitter wordt van de VLD?" deden de jonge verruimingspolitiek van de PVV toen daveren op haar grondvesten. "

"We zijn echter gefaald in ons opzet" zegt Eraly vandaag. De VLD is met de jaren meer en meer aan de rokken van de SP en vooral de PS gaan hangen. Zowel de Vlaming als de zelfstandige ondernemer voelt zich in de steek gelaten door de VLD. Het enige waaraan binnen de partij nog gedacht wordt is het beschermen en behouden van postjes en posities.

Eraly verklaart dat zijn overstap wel overwogen is. "Ik voer liever politiek van achter de schermen maar de tijd om even mee mijn nek uit te steken in het belang van de Vlaamse burger is aangebroken." Lijst Dedecker heeft volgens Eraly, een zeer grondig onderbouwd programma waarin de burger op de eerste plaats staat. Lijst Dedecker zegt wat de burger denkt.

"We stevenen af op een "Pim Fortuyn effect" op 10 juni, vandaar dat de traditionele partijen alles ondernemen om ons zoveel mogelijk te boycotten.

"Ik ben al blij als alle rokers op ons stemmen" zegt Eraly. In een uitgebreid artikel dat morgen in Primo TV Gids verschijnt, hekelt de controversiële RookGoeroe weerom het hypocriete en nutteloze rookbeleid van de overheid. Een zoveelste voorbeeld van hoe "grondig bestuur" niet moet. Rokers en niet-rokers kunnen perfect met wederzijds respect samenleven. Hetgeen de regering heeft gecreeërd is een ware hetze waar zowel rokers als niet-rokers slachtoffer van zijn. Het is hoog tijd dat de burgers kiezen voor Gezond Verstand.

NOOT AAN DE REDACTIE:
Voor bijkomende informatie, voor een interview, gelieve contact op te nemen met Eric Eraly: 0475/27.65.91 of eric@gemakkelijkstoppen.com.

URL: http://www.gemakkelijkstoppen.com http://www.EricEraly.com

Link to Press Release - NL