Politie Zeeland


---


O-1776-2007 Diefstal uit woning, Goes
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een woning in de Kievitlaan in Goes.
Uit de woning werd een tas gstolen, welke later werd teruggevonden. Uit de tas waren persoonlijke papieren en meer dan honderd euro gestolen.

Z-1777-2007 Aanrijding tussen twee vrachtauto's, Westdorpe
Op de Oostpoortweg, gelegen tussen de Westkade en de Vissersverkorting kwamen maandag om 14.50 uur twee vrachtauto's met elkaar in botsing.
Een 48-jarige vrachtautobestuurder, afkomstig uit Verl (D), reed over de Oostpoortweg, komende uit de richting van de Westkade. Hij kon niet tijdig stoppen toen een voor hem rijdende 25-jarige Veghelse bestuurder van een vrachtauto met aanhanger moest remmen. De voorzijde van de vrachtauto van de Duitser werd vernield, de aanhanger van de andere combinatie raakte beschadigd.

Z-1778-2007 Winkeldiefstal, Terneuzen
Maandag tussen 15.30 en 16.00 uur werden uit een winkel in de Korte Kerkstraat een spijkerbroek en een paar schoenen gestolen.
De gezamenlijke waarde van de gestolen spullen bedraagt circa honderdvijftig euro.

W-1779-2007 Openlijke geweldpleging in Arnemuiden
Zondag tussen 02.30 en 03.00 uur werd een 20-jarige inwoner van Arnemuiden in de Koningin Julianalaan in zijn woonplaats door een stuk of 5 - 6 onbekende personen geslagen en geschopt.
De 20-jarige stond met een bekende te praten toen plotseling iemand voor hem stond die hem in het gezicht stompte. Even later kwamen er nog meer jongens bij en de 20-jarige werd door hen allen zonder reden geschopt en geslagen. Hij liep een blauw oog, zwellingen in het gezicht en schaafwonden op.

O-1780-2007 Eenzijdig ongeval, Sint Annaland
Op de Annavosdijk reed maandag om 16.35 uur een 18-jarige automobilist uit de gemeente Tolen met zijn auto tegen een boom.
De bestuurder kwam uit de richting van Sint Annaland en bij het passeren van een tegemoetkomende auto verloor hij de controle over zijn voertuig. Hij raakte in de berm, botste tegen een verkeersbord en schampte een boom. Tenslotte kwam hij tegen een andere boom tot stilstand. De auto raakte beschadigd.

W-1781-2007 Winkeldiefstal, Oost-Souburg
In een winkelpand in de Vlissingsestraat in Oost-Souburg werd maandag om 17.45 uur een 13-jarige Oost-Souburgse jongen aangehouden voor winkeldiefstal.
De jongen had een pakje sigaretten en twee blikjes powerdrink gestolen


---- --