Relatiebasis: nieuw concept in relatiebemiddeling


PURMEREND, 20070521 -- Het onlangs gestartte bedrijf Relatiebasis hanteert een nieuw concept op het gebied van relatiebemiddeling. Eigenaresse Edina Kovats gebruikt namelijk een programma dat mensen die een partner zoeken, actief helpt en ondersteunt. Zo worden obstakels die een barriere vormen bij het aangaan of behouden van een relatie, opgespoord en verholpen. De sleutelwoorden bij Relatiebasis zijn: analyse van partner-verleden, intensieve coaching in de vorm van proef-dates en feedback na elke ontmoeting met partner-kandidaten.

Bij het aangaan van relaties is de eerste indruk bepalend. Het uiterlijk speelt daarin een prominente rol. Daarom verstrekt Edina Kovats ook adviezen die gericht zijn op het uiterlijk. Edina heeft jaren gewerkt in de mode- en cosmeticabranche; die ervaring komt haar goed van pas in haar adviserende rol.

De ervaring leert dat klanten van Relatiebasis de persoonlijke aandacht van Edina zeer waarderen, temeer omdat ze vaak negatieve ervaringen hebben met dating-sites op Internet of met andere relatiebemiddelingsbureaus die veel minder aandacht hebben voor de presentatie en de kandidaat als mens.

www.relatiebasis.nl
Edina Kovats, eigenaresse
Purmerend, 0299-714009