Samen sporten begint hier.. op www.activetogether.nl


BUSSUM, 20070521 -- Er is een nieuwe website, een website ter bevordering van het samen sporten. Sporters zijn allang niet eenzaam meer, tegenwoordig maken zij steeds meer gebruik van het internet om contact te maken met mede sporters. Maar het blijkt dat dit nog veel gemakkelijker kan. Dat bewijst www.activetogether.nl, waar inmiddels al vele leden zich sportief vermaken.

Nederlanders sporten dit jaar meer dan ooit, dat blijkt uit meerdere reeds verschenen artikelen van Nederlandse instituten, zoals het TNO. Onder deze grote groep zitten heel veel mensen die graag zouden willen beginnen met een sport of al een sport beoefenen, maar door hun beroep, onregelmatige diensten of door reistijd, zichzelf niet kunnen aansluiten bij een vereniging of een sportgroepje.

Hierom zijn de makers van www.activetogether.nl een website begonnen die deze vraag beantwoordt. Het werkt als volgt: om toegang te verkrijgen is het nodig om je aan te melden. Door middel van registratie maak je een profiel aan, hier geef je aan welke sport jouw voorkeur heeft en wanneer je het liefst traint. Hierna kun je direct onbeperkt zoeken naar andere sporters, die ook op zoek zijn naar een sportmaatje. Je kan dan zoeken op een bepaalde sport en op een bepaalde regio. Ook kan middels een uitgebreid intern berichtensysteem contact met een andere sporter gemaakt worden, om samen te gaan sporten. Op deze manier kan je de ander een beetje beter leren kennen alvorens je afspreekt. Direct afspreken kan natuurlijk ook! Het is ook mogelijk om met meerdere sporters af te spreken, er kan bijvoorbeeld een groepje gevormd worden om samen te gaan sporten.

Naast dit alles is er binnen dezelfde website een forum aanwezig. Hier kan je terecht voor al je vragen, of om sporters bijvoorbeeld op te roepen om gezamenlijk deel te nemen aan een evenement. Handig als je liever niet alleen naar een evenement wilt.

Bij Activetogether kun je terecht voor bijna alle buitensporten, zoals hardlopen, wandelen, mountainbiken, dansen en nog veel meer. Ook voor gezamenlijk sportieve reizen kun je hier terecht.

Website: www.activetogether.nl, waar samen sporten begint..