Gemeente Tilburg

Datum 14 mei 2007

Bouwrijpmaken voor uitbreiding Mytylschool aan Professor van Buchemlaan

Start werkzaamheden maandag 21 mei 2007

Eerder bent u geïnformeerd over de diverse noodzakelijke aanpassingen die nodig zijn voor de uitbreiding van de Mytylschool. Deze werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:
- kappen van bomen;

- verwijderen van begroeiing;

- verleggen van de aanwezige sloot;

- aanleggen van een brandweerroute.

Uitvoeringsplanning
De werkzaamheden waren gepland in de maand mei. Vanwege het broedseizoen is deze 5000 LL Tilburg periode voor vogels echter een slechts moment. Veel vogels nestelen zich in de struiken die verwijderd moesten worden. Om de natuur zo min mogelijk te verstoren zijn de Doorkiesnummer struiken en bomen daarom al op vrijdag 30 maart verwijderd. De overige werkzaamheden 013 540 83 87 (het verleggen van de sloot en de aanleg van de brandweerroute) worden nu uitgevoerd in de periode van 21 mei tot en met 1 juni.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Frank Martens, projectleider. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer (013) 540 83 87.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken via: Gebiedsontwikkeling http://openbarewerken.tilburg.nl

Pagina 1 van 1


---- --