Gemeente Echt-Susteren


vragen

Commissievergaderingen

Volgende week vergadert de commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen op maandag 21 mei en de commissie Maatschappelijke Voorzieningen op woensdag 23 mei. De vergaderingen beginnen beide om 19.00 uur en vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt.

De commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen wordt geïnformeerd over de thema's N.V. Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg en Uitwerking speerpunten Verkeersplan. De commissie Maatschappelijke Voorzieningen over het thema Welstandsbeleid.

De commissievergaderingen zijn openbaar. Iedereen die geïnteresseerd is in de onderwerpen die aan bod komen, is dus van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen. Over de thema's kan iedereen tijdens de behandeling van deze agendapunten vanaf de publieke tribune vragen stellen en deelnemen aan de discussie.

Alle stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Voor informatie over de agendastukken kunt u contact opnemen met de griffie, Martijntje Hermans of Belinda Bakkes, telefoon: 0475 - 478 478.

De agenda's en alle digitaal beschikbare bijlagen kunt u ook via de website van de gemeente bekijken. Kies in de donkerblauwe balk bovenin `bestuur & organisatie' en daarna in de linkerkolom `agenda's en besluiten', vervolgens kunt u de datum van de commissievergadering aanklikken, waarna er een agenda en de te downloaden stukken verschijnen.

Commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen, maandag 21 mei 2007

Onderdeel: Thema-avond

N.V. Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg / Speerpunten verkeersplan

Agenda:


1. Opening / mededelingen


2. Vaststellen agenda


3. Vaststelling verslag van 2 april 2007


4. Presentatie N.V. Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg


5. Presentatie Uitwerking Speerpunten Verkeersplan


6. Evaluatie functioneren commissies


7. Rondvraag


8. Sluiting

Commissie Maatschappelijke Voorzieningen, woensdag 23 mei 2007

Onderdeel : Thema-avond Welstandsbeleid

Agenda:


1. Opening / mededelingen


2. Vaststellen agenda


3. Vaststelling verslag van 4 april 2007


4. Presentatie Welstandsbeleid


5. Evaluatie functioneren commissies


6. Rondvraag


7. Sluiting

Raadsinformatieavond op 23 mei

Op 23 mei vindt er aansluitend aan de vergadering van de commissie Maatschappelijke Voorzieningen om 20.30 uur een openbare raadsinformatieavond plaats over de plannen voor de nieuwe brandweerkazerne aan de Rijksweg Noord te Echt.