Gemeente Helden

VRIJWILLIGERSWERK: de Klankbordgroep voor vrijwilligerwerk komt naar u toe!

De klankbordgroep Maatschappelijke Participatie nodigt u uit om op 21 mei naar gemeenschapshuis de Sprunk te komen. Tijdens dit overleg kunt u uw vragen of knelpunten over het huidige vrijwilligerswerk kenbaar maken.

Actuele vacature
Dialectsprekende vrijwilliger als begeleider van een aardige heer naar het ziekenhuis.

Voor meer informatie over het bovenstaande kunt u contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Helden, tel. (077) 307 73 50 of mailen naar t.valckx@vorkmeer.nl.

Wat doet de Klankbordgroep Maatschappelijk Participatie? Deze geeft zowel gemeente als vrijwilligersorganisaties advies en denkt mee over alle facetten van het vrijwilligerswerk. U als vrijwilligersorganisatie kunt altijd een beroep doen op de inzet van de klankbordgroep.

Recentelijk heeft de Klankbordgroep een minivragenlijst weggestuurd om hiermee de knelpunten en behoeftes van de vrijwilligersorganisaties in beeld te krijgen, waar de klankbordgroep weer mee aan de slag kan. Maar u mag natuurlijk ook mondeling uw bevindingen aan de klankbordgroep kenbaar maken. Dit kan op 21 mei om 19.00 uur in de Sprunk in Koningslust. U bent van harte welkom.

20-4-2007 11:43