Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 22 mei

* Den Haag: Diefstal met geweld

* Weert: Inbraak motorwinkel

* Amsterdam: Inbraak en brandstichting

* IJsselland: Gevonden sieraden

* Westzaan: Insluiping woning

* Hoogeveen: Brandstichtingen

* Resultaten uitzending 15 mei en eventueel opgeloste zaken Den Haag: Diefstal met geweld
In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 april is er ingebroken in een grafische studio in Den Haag. De eigenaar die op dat moment nog aan het werk was, hoort glasgerinkel en gaat achter de dader aan. Bij die achtervolging rijdt de dief over de man heen. Amsterdam: Inbraak en brandstichting
In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 april vindt een wel zeer merkwaardige inbraak plaats in de Amsterdamse Spaardammerbuurt. Uit een leegstaand pand worden 6 keukens gestolen, en daarna steken de daders het pand in brand. Hoogeveen: Brandstichtingen
In het afgelopen maanden ging er geen week voorbij dat er geen brand uitbrak in het Drentse Hoogeveen en omgeving. In minder dan een jaar tijd woeden er bijna 300 branden, allemaal aangestoken. De schade loopt in de miljoenen euro's, en het is een wonder dat er geen doden zijn gevallen.

Weert: Inbraak motorwinkel
In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart wordt er ingebroken bij een motorwinkel in Weert. De daders nemen ook een bankpas met pincode mee. Nog maar een paar uur na de inbraak pint een man met deze gestolen pas. Dankzij de bewakingscamera zijn er beelden van deze man.

IJsselland: Gevonden sieraden
In de regio IJsselland is kortgeleden een man aangehouden die verdacht wordt van een reeks inbraken en overvallen. Bij het doorzoeken van zijn woning werden ringen gevonden die de man vermoedelijk ooit heeft gestolen, en die ringen willen we graag bij de werkelijke eigenaren terugbezorgen.

Westzaan: Insluiping woning
In de nacht van dinsdag 30 op woensdag 31 januari weet iemand via de niet afgesloten deur van een woning in Westzaan binnen te dringen. Er wordt o.a. een bankpas meegenomen. Met deze pas probeert een man later te pinnen, en hij staat prima op de bewakingsbeelden.