Time : 10:34:14
Date : 22 May 2007
Sender Name: Sa Bull Nv

Bull start zijn 7i programma

Bull start zijn 7i programma: zeven belangrijke initiatieven die ondernemingen moeten helpen de vruchten te plukken van wat beschikbaar is in een open wereld. Het 7i programma staat voor een uitgelezen aanbod aan services en technologieën. Op basis hiervan laat het 7i programma toe informatiesystemen om te vormen tot middelen om waarden te creëren. In een wereld waar communicatie voorop staat, zal de toegevoegde waarde komen door groei binnen de onderneming, een competitieve positie en zelfstandige positie.

Openheid staat voor toegenomen performantie. Ondernemingen moeten durven anders te zijn, zichzelf opnieuw uit te vinden, grenzen te verleggen. Met de open technologieën die Bull aanbrengt, zullen zijn klanten de mogelijkheden van IT tenvolle kunnen exploiteren om hun strategische doeleinden te kunnen bereiken. Voor Bull komt de nadruk te liggen op telecom, servers, grootschalige IS-projecten, Business Intelligence, High Performance Computing, Storage en Security. De oplossingen die Bull biedt in elk van deze domeinen zullen de ondernemingen helpen in hun ontwikkeling en groei.

"Vandaag moeten de informatiesystemen zich toespitsen op openheid. Voor ondernemingen is dit vitaal als ze willen beantwoorden aan de hun eigen eisen naar creativiteit, ondernemingskracht en flexibiliteit", legt Didier Lamouche uit, Bull's voorzitter en CEO. "Wij zijn permanent begaan met het leveren van oplossingen, die een effectieve combinatie geven van interoperabiliteit, flexibiliteit, kracht en veiligheid. Bull heeft hiervoor een ambitieuze offerte samen gesteld om klanten te helpen hun informatiesystemen aan te wenden voor groei en innovatie in de ecosystemen van morgen."

Het 7i programma heeft tot doel de expertise, de dienstverlening en de oplossing van Bull te bundelen in 7 sleuteldomeinen voor de informatiesystemen van morgen. Het 7i programma zal met andere woorden ondernemingen en CIO's binnenloodsen in een communicatieve wereld; het zal bruggen bouwen tussen heterogene werelden; het zal de interconnectie bevorderen, de collectieve intelligentie mobiliseren, synergieën aanmoedigen.

Contact:
Mark.Ceulemans@bull.be, Product Manager
Tel: +32 2 661 6111

Over Bull, Architect van een Open Wereld

Als een van de leidende Europese IT bedrijven, levert Bull open, flexibele en veilige informatiesystemen. Bull stelt zich ten doel zijn klanten open IT-oplossingen te leveren, van servers en architectuurontwerp en -onderhoud tot systeemintegratie, beveiliging, hosting en outsourcing. Het aanbod van Bull stelt
(semi-)overheidsinstanties en bedrijfsleven in staat hun primaire bedrijfsprocessen te ondersteunen om zo hun dienstverlening aan burger of klant te verbeteren. Bull's aanbod wordt ondersteund door de eigen technologische ontwikkelingen en een wereldwijd netwerk van high-tech partners.

URL: http://www.bull.be http://www.bull.com/7i/
Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR Link to Press Release - UK