UBS en Trading Technologies hebben een wereldomvattende .....

22.05.2007 / 22:02 / Rubriek: Informatief / Organisatie:

UBS en Trading Technologies hebben een wereldomvattende licentie- en TTNET(TM) distributieovereenkomst gesloten

CHICAGO, May 22 /PRNewswire/ --

Trading Technologies International, Inc. (TT) en UBS kondigden vandaag aan dat zij een wereldomvattende licentieovereenkomst hebben gesloten, waarbij UBS de TT's high-speed X_TRADER(R) order-entry software aan zijn klanten en interne handelskantoren in Noord en Zuid-Amerika, Europa en Azië zal leveren. Door deze overeenkomst kan UBS voldoen aan de toenemende vraag van buy-side firma's en andere afgeleide groot-volume handelaren voor professionele termijntransactiesoftware. UBS klanten zullen toegang hebben tot het TT's X_TRADER order-entry software platform en technologische oplossingen, zoals een TT's FIX aansluiting en high-speed uitwisselingspoorten.

UBS is van plan TT's hosting oplossing TTNET(TM) te gebruiken om X_TRADER door heel Noord en Zuid-Amerika, Europa en Azië te ontplooien. TTNET versnelt de toegang van klanten tot internationale termijntransacties en vergroot de stabiliteit van het handelsplatform door volledig beschikbaar zijnde datacentra, die op strategische locaties, dichtbij de verschillende beurzen zullen worden geplaatst. TT beheert datacentra in Chicago, New Jersey, Londen, Frankfurt, Tokio and Singapore en is van plan in 2007 bijkomende centra in Hongkong en Sydney te openen.

Clark Hutchison, mededirecteur van Exchange Traded Derivatives van UBS, zei: "Deze overeenkomst benadrukt onze toewijding om onze klanten toonaangevende elektronische handelsoplossingen te beiden; we zijn erg verheugd dat we onze klanten deze high-speed handelsmogelijkheden van de Trading Technologies interface kunnen bieden."

"Als onderdeel van ons kern technologiepakket, helpt de distributie van Trading Technologies software ons door middel van TT's hosting oplossing om aan de technologische behoefte van onze klanten, bestaande uit institutionele en hedge fondsen, tegemoet te komen", aldus Bill Templer, mededirecteur van Exchange Traded Derivatives van UBS.

"We kijken ernaar uit om met UBS samen te werken en het TT's X_TRADER(R) platform via TTNET(TM) aan hun klanten over de hele wereld en aan interne handelaren te leveren", aldus Harris Brumfield, president-directeur van Trading Technologies.

Over UBS

UBS is een van 's werelds toonaangevende financiële firma's, die een zich onderscheidende klantenbestand heeft. Hun business is op wereldschaal op groei gericht. Als een geïntegreerde firma, creëert UBS toegevoegde waarde voor hun klanten door gebruik te maken van de combinatie van bronnen en expertise vanuit al hun geledingen.

UBS is de toonaangevende wereldomvattende kapitaalmanager, een top Tier investeringsbank en aandelenfirma en één van 's werelds grootste activa beheerders. In Zwitserland is UBS de marktleider als commercieel bankier, alsmede bankier voor de detailhandel.

UBS is in alle belangrijke financiële centra van de wereld vertegenwoordigd. Het heeft kantoren in 50 landen. 39 van zijn medewerkers werkt in Noord en Zuid-Amerika, 34 in Zwitserland, 17 in de rest van Europa en 10 Zuidoost Azië. UBS' financiële bedrijven bieden aan zo'n 80.000 mensen over de hele wereld werk. Zijn aandelen staan aan de Zwitserse Beurs (SWX), de Effectenbeurs van New York (NYSE) en de Beurs van Tokio (TSE) genoteerd.

Deze publicatie is uitgegeven door UBS AG en/of filialen en is bedoeld voor institutionele investeerders; het is niet bedoeld voor privé personen. Dit is het product van een verkoop of handelskantoor en niet van de onderzoeksdivisie. Opvattingen in deze publicatie kunnen verschillen van die van andere divisies van UBS, inclusief die van de onderzoeksdivisie. UBS mag als hoofdleverancier handelen (en heeft gehandeld)in de verhandelbare documenten zoals hier beschreven en kan/heeft lange of korte termijn posities geaccumuleerd met betrekking tot deze verhandelbare documenten, of afgeleiden daarvan. UBS heeft gedragsregels, ontworpen om belangenverstrengeling te voorkomen. Dit materiaal is geen officiële bevestiging van de voorwaarden, tenzij anders vermeld en is geen aanbeveling, aanbod of invitatie om te kopen of verkopen. Alle prijzen en hier genoemde beursnoteringen zijn slechts een indicatie. Communicatie kan gecontroleerd worden. Handel in termijntransacties en opties is speculatief, en kan een groot risico inhouden en is niet geschikt voor elke investeerder.

Over Trading Technologies

Trading Technologies (www.tradingtechnologies.com) ontwikkelt handelssoftware met hoge prestatie voor professionals, die handelen in van effecten afgeleide waardepapieren, waaronder de voornaamste beurzen ter wereld, money-centerbanken, eigendomshandelaars, effectenmakelaars, Futures Commission Merchants (FCM's), hedge fondsen en andere handelsinstellingen. De software X_TRADER(R) van het bedrijf en aanverwante diensten leveren direct toegang tot 's werelds grootste beurzen, die handelen in deze waardepapieren. TTNET(TM), de Application Service Provider (ASP)/hosting-oplossing van TT, biedt maximale systeemstabiliteit en snelle uitvoering van de handel via datacentra bij de belangrijkste beurzen in Chicago, New Jersey, Londen en Frankfurt, Singapore en Tokio. Trading Technologies, dat het hoofdkantoor in Chicago heeft, is wereldwijd vertegenwoordigd met kantoren in New York, Houston, Londen, Frankfurt, Geneve, Singapore, Hongkong, Tokio en Sydney. In 2004 werd Trading Technologies door Chicago magazine genoemd als beste technologiebedrijf in Chicago om voor te werken en werd het als derde gerangschikt door alle werkgevers in Chicago. In 2006 ontving TT de prestigieuze Lighthouse Award van de Illinois Information Technology Association (ITA) als het toonaangevende technologiebedrijf in Illinois.

Website: www.tradingtechnologies.com

Contact:

Drew Mauck van Strategics, +1-312-346-2005, of dmauck@strategicsinc.com, voor TT; of Doug Morris van UBS, +1-212-882-5694, of douglas-o.morris@ubs.com