Gemeente Utrecht

Gemeenteraad bezoekt veelzijdig overvecht

Leden van de gemeenteraad brengen op woensdagavond 23 mei weer een bezoek aan de wijk Overvecht. Het draait tijdens deze wijkbijeenkomst om de veelzijdigheid van de wijk. De wijkbijeenkomst start om 20.00 uur bij de Surinaamse moskee op de Kalymnosdreef 1 en het gezelschap arriveert om 21.30 uur bij de nieuwbouw op Fort Blauwkapel.

Raadsleden en belangstellenden zullen na een rondleiding in de bijna te openen Surinaamse moskee door de wijk fietsten en daar enkele bijzondere projecten aandoen. Na langs het schoolplein van de Beiroetdreef te zijn gefietst wordt het succesvolle gezondheidsproject Big!Move aan de Kastordreef bezocht. De avond wordt afgesloten met een drankje bij de nieuwbouw van Fort Blauwkapel.

Bij de verschillende projecten zal een toelichting worden gegeven en is er vanzelfsprekend de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Belangstellenden worden verzocht hun eigen fiets mee te nemen.

Noot voor de media:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wijkbureau Overvecht 030-2860000, e-mail: overvecht@utrecht.nl, of met de Griffie van de gemeenteraad, telefoon: 030-2861069, e-mail: Griffie.Gemeenteraad@utrecht.nl.

Utrecht,

3 mei 2007