Gemeente Almelo

Woensdag 23 mei: Radencommissie Netwerkstad Twente vergadert in Almelo

15 mei 2007 - Op woensdag 23 mei vergadert de Radencommissie Netwerkstad Twente in de raadszaal van het Stadhuis in Almelo. De vergadering begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Er zal gediscussieerd worden over de Agenda voor Twente om te komen tot een advies voor de gemeenteraden. De Agenda van Twente is een ontwikkelingsprogramma voor de komende tien jaar. Hierin staat wat de Twentse gemeenten, de provincie Overijssel en de Regio Twente de komende jaren gezamenlijk willen uitvoeren om de ambities van Twente op sociaal-economisch en ruimtelijk terrein te realiseren.

logo netwerkstad twente De Netwerkstad Twente Radencommissie is samengesteld uit de raadsleden van de gemeenten die deelnemen aan het stedelijk samenwerkingsverband Netwerkstad Twente, namelijk Almelo, Enschede, Hengelo, Borne en Oldenzaal. De radencommissie adviseert de gemeenteraden over het gezamenlijke beleid in Netwerkstad Twente.

In deze vergadering is spreekrecht mogelijk over de agendapunten. U kunt zich hiervoor voor het begin van de vergadering aanmelden bij de voorzitter of de secretaris van de radencommissie.

Stukken:

* Agenda van Twente 17-04

* Bijlage 1 Analyse van Twente 17-04

* Bijlage 2 Effecten programmadoelstellingen 17-04
* Bijlage 3 Uitvoeringsprogramma AvT 17-04
* Bijlage 5 Behandelproces Agenda van Twente 17-04
* Bijlage 6 Investeringsschema 17-04

* Conceptagenda NT radencommissie 23-05

* Verslag radencommissie 25-04

* Voorstel Regioraad AvT 17-04