Gemeente Lelystad

Lelystad presenteert zich op Yacht Vision

Van 23 t/m 28 mei is de gemeente Lelystad aanwezig met een stand op de Yacht Vision Boatshow in en om Bataviahaven. Het toekomstige stadsdeel Warande neemt op de stand een prominente positie in.

Warande

De gemeente presenteert zich met haar woon- en recreatiemogelijkheden aan de verwachte 40.000 tot 60.000 bezoekers. De gemeente benut de kans om bezoekers te wijzen op de ontwikkeling van Warande, één van de grootste woningbouwlocaties in Nederland de komende jaren. Start bouw is verwacht eind 2008.

Omdat de groei van Lelystad naar 80.000 inwoners juist daar moet plaatsvinden, begint de gemeente nu al met de promotie van dit gebied en introduceert de gemeente Lelystad Warande als woonlocatie bij mensen die daar mogelijk in geïnteresseerd zijn.

De groene ambitie

Warande wordt een wijk, ruim van opzet, met veel groen en water. Het Ontwikkelingsplan Warande gaat uit van 18 woningen per hectare. De gekozen slogan voor Warande is dan ook de groene ambitie.

Attentie

Voor bezoekers die Warande als mogelijke woonlocatie op hun lijstje zetten en zich inschrijven als belangstellende, heeft de gemeente tijdens de boatshow een Warandeattentie klaarliggen.

Naast Warande wordt ook de stad Lelystad met al haar woon-, werk-, en winkelvoorzieningen gepromoot. Vanuit het Toeristisch Informatiepunt wordt in de voorlichtingsstand gewezen op de vele attracties en bezienswaardigheden, de rijkdom aan natuur en uiteraard ook op de watersportmogelijkheden die Lelystad aan inwoners en bezoekers te bieden heeft.

Openingstijden

De openingstijden van Yacht Vision zijn: woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 mei van 11.00 18.00 uur; zaterdag 26, zondag 27 en (pinkster)maandag 28 mei van 10.00 18.00 uur. U bent van harte welkom in de stand van de gemeente Lelystad.

---