Wageningen Universiteit

23 mei 2007 13:30

Onderdeel: Wageningen UR

Locatie: SenterNovem Juliana van Stolberglaan 3 2595 CA Den Haag
Organisatie: FND en SenterNovem

Wat is de actuele stand van zaken rondom het innovatieprogramma Food & Nutrition Delta (FND)? Welke activiteiten en speerpunten staan er de rest van dit jaar gepland? Naast antwoorden op deze vragen informeren de Stichting FND en SenterNovem u over de mogelijkheden van de nieuwe FND-subsidie-instrumenten binnen het programma. Tijdens dit open huis kunt u ook individueel advies inwinnen over uw project of projectidee bij adviseurs van SenterNovem en/of de innovatiemakelaars van de Stichting FND.

Innovatieprogramma Food & Nutrition Delta

Op initiatief van Nederlandse multinationals, MKB-ers en kennisinstellingen is, in dialoog met de ministeries van Economische Zaken en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, het innovatieprogramma Food & Nutrition Delta (FND) opgezet. Het FND-programma, dat is gericht op het 'post-harvest' deel van de industrieketen, bestaat uit twee fasen en heeft als doel om van Nederland dé leidende food & nutrition innovatie regio te maken.

Programma Open Huis

13.30 - 14.00 uur Ontvangst en registratie 14.00 - 14.15 uur Welkomstwoord Marcel de Groot (Projectdirectie Innovatieprogrammaâs SenterNovem) 14.15 - 14.45 uur Toelichting op innovatieprogramma FND Ronald Visschers (Stichting FND)
14.45 - 15.15 uur Toelichting op de
FND-subsidie-instrumenten
Bart ten Brink (SenterNovem)
15.30 Start van de
bilaterale gesprekken en netwerkborrel

Gesprekken

Op 23 mei krijgt u ook de gelegenheid om individueel advies in te winnen bij projectadviseurs van SenterNovem en/of de innovatiemakelaars van de Stichting FND. Er vindt een aantal gespreksrondes van 20 minuten plaats. Op het registratieformulier kunt u aangeven met wie u een gesprek zou willen hebben.Â

Registratie

SenterNovem
Afd. Communicatie
T.a.v. Marielle de Mos
Postbus 93144
2509 AC Den Haag
Fax: 070 - 373 5610

Contact
Registratie
m.de.mos@senternovem.nl