Gemeente Rotterdam

De gemeente heeft sinds een jaar een eigen wekelijks televisieprogramma op TV Rijnmond: Aanpakken! Woensdag 23 mei is er weer een nieuwe aflevering van Aanpakken!

Eenzame ouderen

Ruim tien procent van de ouderen in Nederland zit in een sociaal isolement. Wat doen de gemeente Rotterdam en maatschappelijke organisaties om eenzame ouderen uit hun isolement te halen? Is er een speciale aanpak om allochtone ouderen te bereiken? Kijk op 23 mei naar Aanpakken!, het tv-programma van de gemeente Rotterdam op TV Rijnmond. Ook deze keer neemt Sander de Kramer een opvallende situatie in Rotterdam onder de loep. Deze keer: gevaarlijke metro-overgangen.
Aanpakken! wordt uitgezonden om 17:40 uur, met 23 herhalingen tot donderdagmiddag. Het programma is vanaf woensdagavond ook via internet te bekijken: www.rotterdam.nl/aanpakken

Achteraf uitzending bekijken
Alle onderwerpen die aan bod gekomen zijn, kunt u (vanaf woensdagavond) terugzien. Bekijk de uitzendingen

Aanpakken!
is het tv- programma dat de gemeente Rotterdam wekelijks uitzendt via TV Rijnmond. Met dit programma wil de gemeente Rotterdammers informeren over belangrijke activiteiten en ontwikkelingen in de stad. Het is geen gemeentelijke goed-nieuws-show. Rotterdammers krijgen volop de gelegenheid om zich over het gemeentelijk doen en laten uit te spreken.