Gemeente Apeldoorn

Zesde werkconferentie Netwerken in Apeldoornse buurten op 23 mei

Voor het zesde achtereenvolgende jaar organiseren de gemeente Apeldoorn, Stichting Wisselwerk, Stichting Verenigde Samenwerkende Woningcorporaties (VSW) en Politie Noord-Oost Gelderland op woensdag 23 mei a.s. een werkconferentie Netwerken in Apeldoornse buurten. Doelgroep van de conferentie wordt gevormd door alle organisaties die in de Apeldoornse buurten actief zijn, zoals politie, gemeente, welzijnswerk, dorps- en wijkraden, woningcorporaties, hulpverlenende instellingen etc.

Het thema van deze dag is: Netwerken op locatie! De deelnemers bezoeken die dag twaalf succesvolle projecten op locatie in Apeldoorn en omgeving. Projectleiders vertellen de conferentiedeelnemers over het doel van het project, de betrokkenheid van burgers, de overwonnen moeilijkheden en oplossingsrichtingen. Er is ruime gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen.

De conferentie begint om 11.00 uur en wordt om circa 16.30 uur afgesloten met een videopresentatie van alle twaalf projecten. Daarna is er tot 19.00 uur volop gelegenheid om te netwerken.

Voor het laatst bijgewerkt op: 22-5-2007 10:21