013 Tilburg

Nog kaarten beschikbaar voor The Chemical Brothers in 013 TILBURG, 23 MEI 2006
Dat lees je goed! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de aanstaande show van The Chemical Brothers in 013. De kans dat er aan de avondkassa nog kaarten zijn is niet zo groot. Mocht dat overigens wel het geval zijn dan lees je dat begin volgende week op deze site. The Chemical Brothers zorgden jarengeleden een legendarische show waarbij in de naburige parkeergarage enkele autoalarmen afgingen. Ze staan dinsdag 29 mei naar 013. Inmiddels is hun sound voller door slimme toevoeging van hiphop, (citaten uit)rai/wereldmuziek aan hun rockende chemical beats. Het nieuwe album verschijnt in juni.

Aanstaande zaterdag Peach, het nieuwe smaakvolle urbanfeest

TILBURG, 12 APRIL 2007
Juicy en smooth. Dat is Peach, maar ook stijlvol en smaakvol. Een ode aan de vrouw, veel schoonheid, geen pimps, hoes en bitches. Iedere laatste zaterdag om de maand met telkens een andere insteek en bijbehorende dresscode. Met exclusieve cocktails en de beste DJs. De première is op zaterdag 26 mei met onder andere DJ Orlando, DJ WaxFiend en The Opposites.
De line-up voor deze editie is rond. DJ Orlando, WaxFiend en DJs Flava in de Dommelsch Zaal, die wordt opgewarmd door DJ Law uit s-Hertogenbosch. De Kleine Zaal staat deze editie in het teken van hiphop. DJ Sueside en Crimecutz zorgen voor de juiste sound. Bovendien treedt The Opposites op, oftewel Polderneger en Big2. Rauwe, recht voor z'n raap lyrics gecombineerd met een gezond gevoel voor humor, hier en daar aangevuld met melodieuze refreintjes ingezongen door de Polderneger.
ZATERDAG 26 MEI / DOMMELSCH ZAAL + KLEINE ZAAL / AANVANG/ZAAL OPEN 23.00 / ENTREE 15,00 (excl. serv. kosten)