Politie Flevoland

Overval in woning

Almere, 23-05-2007 o Een 39-jarige man uit Almere is dinsdagmorgen omstreeks 06.00 uur in zijn woning aan het Hartenveld overvallen door een nog onbekende dader.

De gemaskerde overvaller drong na aanbellen de woning binnen en bedreigde de Almeerder met iets dat leek op een vuurwapen. Daarna werd het slachtoffer gedwongen om met zijn auto, een grijze Mercedes 320, langs verschillende pinautomaten in Almere te rijden om daar geld te pinnen. Op het industrieterrein Gooisekant moest de Almeerder uit zijn auto stappen waarna de dader er met de grijze Mercedes vandoor ging. Het slachtoffer bleef verder ongedeerd.

De politie heeft een onderzoek geopend en is op zoek naar mensen die de grijze Mercedes in de vroege ochtend van dinsdag 22 mei hebben zien rijden door Almere Stad of mensen die de auto hebben zien staan in de buurt van een pinautomaat. Zij kunnen contact opnemen met de recherche van het politiedistrict Zuid op 0900-8844 of een anonieme tip doorgeven bij M (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.