Ingezonden persbericht


Persbericht

VisionWaves hoofdsponsor BPM congres.

Zeist, 23 mei 2007 --- VisionWaves, de specialist op het gebied van strategie-implementatie, is hoofdsponsor van de BPM conferentie op 30 mei aanstaande.

Achmea Pensioenen in Tilburg verbetert de bedrijfsprocessen dankzij de Enterprise Management System (EMS) van VisionWaves uit Zeist. De pensioenspecialist en verzekeraar vindt EMS een uiterst nuttig gereedschap voor het stroomlijnen van de zakelijke processen.

Ir. Jan Blonk, Manager Operations bij Achmea Pensioenen, presenteert de succesvolle implementatie van EMS op 30 mei tijdens het Business Performance Management congres te Zoetermeer.

Blonk laat op het congres zien hoe EMS de marktleider van pensioenfondsenbeheer in staat stelt het aantal bedrijfsprocessen terug te brengen van 358 naar zo'n 200. Het levert de pensioendienstverlener onder meer een forse reductie op van de beheerslasten. "De meeste winst levert EMS met het geboden procesoverzicht. Voor het eerst weten we precies welke invloed een wijziging in het ene bedrijfsproces heeft op de overige. Het maakt onze zakelijke processen glashelder. Dat doet het per proces, per klant, voor de financiën en voor de logistiek. EMS helpt ons een prachtige pensioenfabriek te worden."

Gegevens congres:

Business Performance Management

"Het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar de werkvloer"

30 mei 2007

Conferentiecentrum Dekker

Scheglaan 12

Zoetermeer

Over VisionWaves

VisionWaves, dé specialist op het gebied van strategie-implementatie, gidst organisaties naar Business Excellence door strategie, mensen, processen en middelen in hun onderlinge samenhang te verbeteren. VisionWaves realiseert deze visie door strategische doelen te vertalen naar tactisch en operationeel niveau en deze te borgen in het in eigen beheer ontwikkelde Enterprise Management System. VisionWaves levert een complete combinatie van consultancy, innovatieve software en training. Deze integrale werkwijze, met de titel Strategisch Waardeketenmanagement, zorgt voor complexiteitsreductie en levert aantoonbare waardecreatie op. VisionWaves werkt voor organisaties zoals de Belastingdienst, de Nederlandse Luchtmacht, Meander Medisch Centrum en Interpolis/Achmea.

Persinformatie bij:

VisionWaves,

Meriam Leijte-Hofman

Bergweg 173

3707 AC Zeist

e. m.hofman@visionwaves.com

Lubbers & De Jong PR

Peter Keijzer

Falckstraat 14

1016 VW Amsterdam

t. (020) 421 05 65

e. bert@l-dj.nl


---