Ingezonden persbericht


AT&T HAALT NETWERKCONTRACT BINNEN VOOR CARDO GROUP

Amsterdam, 23 mei, 2007 - AT&T Inc. (NYSE:T) kondigde vandaag aan dat AT&T een contract heeft binnengehaald ter waarde van $ 3 miljoen. Opdrachtgever is Cardo Group, een internationale industriële groep en toonaangevend leverancier van deur- en logistieke oplossingen, oplossingen inzake afvalwatertechnologie, pulp- en papieroplossingen, en residentiële garagepoorten. Als onderdeel van de overeenkomst zal AT&T een "wide area network" (WAN) op basis van een Multiprotocol Label Switching (MPLS) installeren op 188 locaties in 29 landen.*

Cardo Group, waarvan het hoofdkantoor in Zweden is gevestigd, heeft dochterondernemingen in 30 landen en oefent haar hoofdactiviteit in Europa uit. De onderneming heeft besloten haar toepassingen te migreren naar een gecentraliseerde omgeving om een grotere flexibiliteit en doeltreffendheid voor al haar activiteitendomeinen te creëren. Als onderdeel van de overeenkomst zal AT&T een hele reeks diensten verzorgen, waaronder internettoegang voor toepassingsservers van CRM, Finance, Logistics en Sales, evenals veiligheids- en hostingoplossingen.

"We hadden één netwerkprovider nodig die een naadloos netwerk kon leveren dat verbonden is met een gecentraliseerd datacenter. De wereldwijde vaardigheden van AT&T bleken het best bij ons te passen," zei Peter Lindqvist, CIO van Cardo Group.

Over AT&T
AT&T Inc. is een toonaangevende communicatieholding zowel in de Verenigde Staten als wereldwijd, met operationele dochterondernemingen die diensten aanbieden onder het AT&T merk. AT&T is de erkende wereldleider op het vlak van op IP-gebaseerde communicatiediensten aan bedrijven en Amerikaans marktleider inzake draadloze, high-speed internettoegang, spraakcommunicatie, zowel lokaal als internationaal, directory publishing en reclame via haar Yellow Pages en YELLOWPAGES.COM organisaties. Als onderdeel van haar strategie waarbij drie schermen worden geïntegreerd, breidt AT&T haar aanbiedingen inzake video-ontspanning uit om televisiediensten van de volgende generatie te omvatten, zoals AT&T U-verseSM TV. Bijkomende informatie over AT&T Inc. en de producten en diensten die worden aangeboden door dochterondernemingen en filialen van AT&T is beschikbaar op www.att.com.

© 2007 AT&T Knowledge Ventures. Alle rechten voorbehouden. AT&T is een geregistreerd handelsmerk van AT&T Knowledge Ventures. Dochterondernemingen en filialen van AT&T Inc. bieden producten en diensten aan onder het AT&T merk. Voor meer informatie, gelieve dit bericht te bekijken in de perskamer van AT&T op www.att.com/newsroom.

Noot voor de redactie,