Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 23 mei t/m vrijdag 1 juni 2007

Woensdag 23 mei
13.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het pannaveldje dat mede door woningcorporatie De Alliantie, ter gelegenheid van zijn 60-jarig bestaan, is geschonken aan de jongeren in Randenbroek. Locatie: Berliozstraat / Haydnstraat te Amersfoort.

Donderdag 24 mei
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Vastgoedborrel, waar de heer Van Zandvoort, Bouwfonds, spreekt over grondpolitiek. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Vrijdag 25 mei
11.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de bestuursconferentie die georganiseerd wordt door de Taskforce Management Overstromingen (TMO). Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat, mevrouw Huizinga is bij de conferentie aanwezig. De TMO is ingesteld door de regering om Nederland beter voor te bereiden op de organisatorische aanpak bij overstromingen en gevolgen daarvan; de burgemeester is lid van de Taskforce. Locatie: Regardz De Eenhoorn, Koningin Wilhelminalaan 33 te Amersfoort.

11.30 uur
Wethouder Hekman spreekt op de tweede dag van de conferentie 'Nieuwe Wet ruimtelijke ordening en Grondexploitatiewet' over 'Inkadering Grondexploitatiewet in gemeentelijk grondbeleid'. Locatie: Golden Tulip Hotel Central, Burgemeester Loeffplein 98 te Den Bosch.

12.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de opening van de kijkdagen voor de benefietveiling van Flehite. 50 kunstenaars hebben 100 werken geschonken die op 2 juni 2007 onder de hamer komen. Locatie: Zonnehof te Amersfoort.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper onthult de beeldbank van Thijs Trompert als opmaat voor een tweede serie Beelden van Banken. Een deel van het budget voor de bank is bijeengebracht ter gelegenheid van het afscheid van de vorige gemeentesecretaris de heer De Kleijn. Locatie: De Grote Koppel ter hoogte van het toekomstige Eemplein.

20.30 uur
Wethouder Kruyt heet alle leiders van de (buitenlandse) teams welkom tijdens bijeenkomst van de Trophy AFC Quick 1890. Locatie: AFC Quick, Dorresteinsesteeg 2 te Amersfoort.

Zaterdag 26 mei
13.00 uur
Wethouder Kruyt heet de aanwezigen welkom tijdens de vlaggenparade van AFC Quick 1890. Locatie: AFC Quick, Dorresteinsesteeg 2 te Amersfoort.

Woensdag 30 mei
11.00 uur
Wethouder Eerdmans opent het kleuterplein 'De Bolster'. Het plein is opgeknapt met geld uit het buurtbudget. Locatie: Basisschool De Bolster, Van Effenlaan 10 te Amersfoort.

12.30 uur
Wethouder Hekman spreekt op het KEI (Kenniscentrum Stedelijke Vernieuwing) -debat 'G27: Naar een sociaal-fysieke beleidsagenda'. Wethouder Eerdmans is hierbij ook aanwezig. Locatie: ABC-school Het Scala, Ariaweg 115 te Amersfoort.

Donderdag 31 mei
10.00 uur
Wethouder Luchtenveld bezoekt het voorjaarscongres van de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) afdeling Utrecht. Het thema is 'samenwerking provincie-gemeenten 2007-2011'. Locatie: Chalet Waterloo, Doornseweg 18 te Leusden.

16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de buitengewone raadsvergadering ter gelegenheid van de installatie van de heer J. de Groot tot burgemeester van Baarn. Locatie: gemeentehuis Baarn, Laanstraat 1 te Baarn.

19.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het B-ART diner.
Locatie: De Kamers, Wezeperberg 8 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans bezoekt de wervingsbijeenkomst voor de Dag van de Dialoog, die wordt gehouden op 8 november 2007. Locatie: Woonzorgcentrum Liendert, Zwaluwenstraat 1 te Amersfoort.

Vrijdag 1 juni
12.45 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Van 't Veld bezoeken de officiële opening van 'Het Dinobos'. Locatie: DierenPark Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 224 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt onthult een glaskunstwerk van Frank Biemans in het kader een kunstopdracht. Locatie: wijkgebouw De Neng, Engweg 7 te Hoogland.

20.15 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper, wethouder Eerdmans en wethouder Kruyt bezoeken de première van de voorstelling 'Styx' van Xinyx Opera. Locatie: Veerensmederij / voormalige wagenwerkplaats NS terrein te Amersfoort.


---- --