Gemeente Hengelo

Twaalfde internetpeiling over Twentebad en kinderboerderij t Weusthag

De eerste peiling van het Internetpanel van 2007 is van start gegaan en is recreatief van aard. Er wordt ingegaan op het gebruik en de wensen ten aanzien van het Twentebad. De gemeente wil de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het zwembad verder verbeteren en wil bewoners hier graag bij betrekken. Daarnaast wordt nog een aantal vragen gesteld over kinderboerderij t Weusthag.

Zon vier keer per jaar vraagt de gemeente door middel van het Internetpanel Hengelo de mening van inwoners over uiteenlopende beleidsonderwerpen. Tot en met zondag 3 juni kan de digitale vragenlijst worden ingevuld. De vaste groep van ruim 750 panelleden is hiervoor uitgenodigd. Inwoners van Hengelo kunnen zich op de internetpanel pagina ook nog steeds aanmelden als nieuw panellid.

Wat wordt er met de uitkomsten gedaan?

De resultaten van de twaalfde peiling worden betrokken bij de nadere invulling van het Twentebad. De gemeente wil graag weten hoe inwoners denken over het huidige Twentebad, of ze er wel eens komen en wat hun wensen zijn voor de toekomst. Verder wil de gemeente graag meer zicht krijgen op de bekendheid van en de wensen ten aanzien van de kinderboerderij.

De verwachting is dat de uitkomsten rond 14 juni bekend zijn. De resultaten van de eerste peilingen zijn nog steeds te lezen op de pagina van het internetpanel. Het horecabeleid, wijkgericht werken, Netwerkstad Twente en de doorstart van de Luchthaven Twente zijn enkele onderwerpen die eerder aan bod gekomen zijn.