Ingezonden persbericht


Persbericht

23 mei 2007

SCC richt nieuwe ICT-omgeving grootste ROC-locatie in Nederland in

~ Verhuizing naar centrale nieuwbouwlocatie van ROC Aventus in Apeldoorn omvat implementatie van 2.000 nieuwe werkplekken ~

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, heeft de opdracht gekregen om de nieuwe ICT-omgeving van ROC Aventus in te richten. De onderwijsinstelling verhuist zijn Apeldoornse vestigingen dit jaar naar een centrale nieuwbouwlocatie in de stad en heeft SCC als partner gekozen voor de roll-out van in totaal 2.000 werkplekken. Met de verhuizing ontstaat de grootste ROC-vestiging op één locatie in Nederland.

Het ondersteunen van medewerkers en deelnemers op hun werkplek staat al jaren centraal in het ICT-beleid van ROC Aventus. De organisatie heeft voor SCC gekozen vanwege het transparante model voor werkplekbeheer en de goede service. Sinds de beginperiode van ROC Aventus in 1998 werkt de instelling al samen met SCC. De afgelopen jaren is ROC Aventus door fusies aanzienlijk gegroeid en vanwege de goede ervaringen koos de instelling ervoor om ook alle nieuwe werkplekken door SCC te laten verzorgen.

SCC levert 1.000 nieuwe HP desktop PC's en assisteert bij het plaatsen en herinstalleren van de 1.000 reeds aanwezige HP PC's op de nieuwe locatie. Ook het printerpark wordt door SCC verzorgd. "Alvorens we de werkplekken kunnen uitrollen, richten we samen met SCC de volledige server- en storage-omgeving in. Vanwege onze langdurige samenwerking is SCC de ideale partij om dit traject samen met ons te verzorgen en zowel de oude als nieuwe apparatuur zo optimaal mogelijk in te passen binnen de nieuwe infrastructuur", zegt Roy Dusink, Hoofd Automatisering bij ROC Aventus.

"We leveren aan ROC Aventus een belangrijk deel van de complete IT-hardware infrastructuur, met bijbehorende dienstverlening", zegt Patrick van de Coolwijk, Sales en Marketing Director bij SCC. "Onze samenwerking omvat dus alle zaken waar SCC goed in is. We zijn erg verheugd dat ROC Aventus zo tevreden is over onze samenwerking, dat ze nu de infrastructuur voor hun nieuwe, centrale locatie in Apeldoorn aan ons toevertrouwen."

(324 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC
SCC is een leverancier van ICT-producten en diensten, gespecialiseerd in infrastructuuroplossingen. Het bedrijf helpt Europese overheidsorganisaties en ondernemingen bij het inrichten, integreren en beheren van hun ICT-omgeving om daar maximaal rendement uit te halen. Via een netwerk van eigen vestigingen en partners voert SCC projecten uit in meer dan zestig landen.

SCC maakt deel uit van Specialist Computer Holdings (SCH) de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa. SCH heeft ruim 7.000 medewerkers en een netwerk van 90 kantoren in Europa. Het bedrijf heeft de afgelopen 30 jaar een significante groei doorgemaakt en realiseert een omzet van meer dan 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: maudg@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com