Nederlandse beveiliging opgeleid in Amerika

23.05.2007 / 14:09 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Shield security

Shield security

OpleidingShield..

Nederlandse beveiliging opgeleid in Amerika

Amsterdam 23 mei 2007 - Shield Security uit Amsterdam is net terug van een zeer geslaagde training in Phoenix Arizona.
Van 20 t/m 29 april zijn enkele beveiligers van Shield Security getraind en opgeleid tot E.P.O. ( Executive Protection Officer) door 'Black Ice training Academy' uit Phoenix. Zij zijn het eerste Europese particuliere beveiligingsbedrijf dat zijn mensen voor training naar Arizona stuurt.

Voornamelijk vanwege de kwaliteit van de opleiding en door onze goede internationale contacten zijn wij hier terecht gekomen aldus 'Shield Security'. Ook het feit dat de gehele opleiding uiteraard in het Engels wordt gegeven is een pré. De markt voor persoonsbeveiliging is in Nederland nog vrij beperkt en daarom richten wij ons o/a ook op buitenlandse bezoekers die naar Nederland komen en Nederlanders die naar het buitenland reizen.
Daarom is het natuurlijk van belang dat er naast vloeiend Nederlands, er minimaal Engels wordt gesproken door onze persoonsbeveiligers. Wij merken dat er langzaam maar zeker steeds meer vraag is naar goed opgeleide persoonsbeveiligers.

Ook voor Amerikaanse begrippen is het zeer bijzonder dat een Europees bedrijf zich laat trainen in Amerika, er was dan ook behoorlijk media aandacht voor in Arizona. Zo heeft de zender CBS5 in zijn journaal hier aandacht aan besteed. Bekijk het item op:

www.kpho.com/video/13208020/index.html