Gemeente Dongen


Onderzoek Sport en bewegen 60-plussers

Doet u aan sport? Beweegt u voldoende? Wilt u meer weten over het sport- en beweegaanbod in uw omgeving? Doen 60-plussers in de gemeente Dongen aan sport en welke wensen hebben zij? Op deze vragen wil de gemeente Dongen graag antwoord krijgen. Daarom wordt in mei en juni een steekproef gehouden onder 1000 senioren tussen de 60 en 75 jaar. De geselecteerde senioren ontvangen automatisch een vragenlijst over sporten en bewegen voor 60-plussers. Aan de hand van de gegeven antwoorden gaat de gemeente Dongen bekijken wat er aan het sporten voor deze doelgroep kan worden verbeterd.

Uw belang
Het is ook in uw belang dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst terugsturen. Oók wanneer u niet of nauwelijks sport. We verloten onder de eerste 200 inzenders 25 losse lessen MBVO zwemmen. De losse lessen zijn beschikbaar gesteld door Sport- en Recreatiebad De Vennen.

Sportaanbieders
Sportaanbieders zijn een belangrijke factor in het realiseren van sportwensen van senioren in de gemeente Dongen. In mei en juni 2007 worden de sportaanbieders uit de Gemeente Dongen gevraagd om middels een toegezonden vragenlijst hun mogelijkheden voor senioren en bewegen aan te geven. Heeft u als instantie of sport en beweeggroep geen vragenlijst ontvangen? En heeft u wel sport en beweegaanbod voor senioren? Dan kunt u alsnog een vragenformulier toegestuurd krijgen.

Meer informatie
Heeft u vragen over het onderzoek? Heeft u geen vragenlijst ontvangen, maar wilt u wel uw medewerking verlenen aan het onderzoek? Neem dan contact op met Rian Tichelaar van Sportservice Noord-Brabant (06 24822505).

Laatst gewijzigd: 23-5-2007