Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Nieuwe aanpak: geen uitkering maar een eigen bedrijf!

Er zijn veel Feijenoorders met bijzondere kwaliteiten. Sommigen weten hun kwaliteiten niet goed te matchen met de vraag op de reguliere arbeidsmarkt, anderen kennen de juiste wegen niet om een succesvolle start te maken met een eigen onderneming.

Prettig gevoel
Een eigen onderneming, waarin eigen ideeën en creativiteit in de praktijk gebracht kunnen worden, kan een prettig gevoel geven. De ondernemer in spé heeft tal van mogelijkheden om die kennis en ondersteuning te krijgen.

Conferentie 31 mei
Donderdag 31 mei, tussen 14.00 en 17.00 uur, wordt in het auditorium van de Hogeschool INHOLAND (Posthumalaan 90) een conferentie gehouden. Speciaal voor Feijenoordse uitkeringsgerechtigden en mensen die bijna klaar zijn voor het arbeidsproces. Deze conferentie is de eerste pilot in Rotterdam, opgezet door SoZaWe (Regionaal Bureau Zelfstandigen), Ecabo (opleidingsinstituut), bureau SSNT en de deelgemeente Feijenoord. Circa 200 personen worden gericht uitgenodigd, maar ook u kunt zich aanmelden. De toegang is gratis.

Informatie
Voor de conferentie kunt u zich aanmelden bij de bedrijfscontactfunctionaris van de deelgemeente Feijenoord, Aydin Gundogdu, via telefoonnummer (010) 291 60 59 of via a.gundogdu@feijenoord.rotterdam.nl.