Lancering huisdierencommunity DierZ

23.05.2007 / 14:30 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ndc vbk de uitgevers

Ndc vbk de uitgevers

Vandaag is de digitale ontmoetingsplaats voor huisdierenbezitters gelanceerd: www.dierz.nl. Iedereen die een huisdier heeft - of het nu een hond, een vis, een kat of een cavia is - kan gratis deelnemen aan DierZ. Martin Gaus is het boegbeeld van de huisdierencommunity.

DierZ heeft huisdierbaasjes veel te bieden. Huisdierenbaasjes kunnen op DierZ een eigen profiel én een profiel van hun huisdier(en) maken, contact leggen met andere huisdierenbezitters, deskundig advies inwinnen (van onder andere Martin Gaus en Marco Starink), zelf artikelen schrijven, meedoen aan testen en meningen geven over producten. Hiermee is DierZ een veelzijdig plaza voor elke huisdierbezitter met als belangrijkste pijlers: interactie, entertainment en waardevolle informatie.

DierZ is ontstaan uit een uniek samenwerkingsverband tussen NDC VBK de Uitgevers en De IJsvogel Groep BV. Daarnaast zijn diverse partners betrokken bij DierZ.

De website www.dierz.nl is reeds online, maar het officiele startschot wordt gegeven tijdens de Nationale Huisdierendagen in de RAI te Amsterdam op 26 mei.

Bericht voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Meer informatie - interviewverzoeken Martin Gaus en Marco Starink

Martin Gaus en Marco Starink zijn beschikbaar voor interviews naar aanleiding van de lancering van DierZ. Als u een interview wilt aanvragen of meer informatie wenst over DierZ, kunt u contact opnemen met
Gooitske Zijlstra (Projectmanager DierZ) of Selma Hetharia (Marketeer DierZ)

Gooitske Zijlstra
Tel: 050-5844471 of 06-29013446. E-mail: gooitske.zijlstra@ndcvbk.nl

Selma Hetharia
Tel: 035-5486600/06-51318926. E-mail: shetharia@tirionuitgevers.nl

Over de initiaftiefnemers

NDC VBK de Uitgevers
NDC VBK de Uitgevers is een toonaangevende uitgeverij in het Nederlandse taalgebied. Het bedrijf is in 2005 ontstaan uit een fusie tussen de Noordelijke Dagblad Combinatie en Veen Bosch en Keuning Uitgevers. Onder de pluim van NDC VBK de Uitgevers vallen diverse kranten- en boekenuitgeverijen. Uitgeverij Tirion, onderdeel van NDC VBK de Uitgevers, geeft boeken uit met Martin Gaus.

Het Martin Gaus Trainings- en Adviescentrum is een belangrijke partner in het DierZ-project. In dit centrum worden sinds 30 jaar honden met probleemgedrag door deskundige trainers intern heropgevoed. De Academie leidt al meer dan 20 jaar kynologisch instructeurs en gedragstherapeuten op. Ook de instructeurs van de ruim 25 aangesloten hondenscholen haalden hun diplomas bij de Martin Gaus Academie: een garantie voor optimale coaching van eigenaren bij de begeleiding en opvoeding van hun (probleemgevende) hond.

De IJsvogel Groep BV
De IJsvogel Groep BV is actief op de markt van dierbenodigdheden en is de franchisegever van de Pets Place formule. In Nederland zijn ruim 190 Pets Place dierenspeciaalzaken gevestigd. Deskundigheid, vriendelijkheid, keuze en attractiviteit staan centraal binnen de formule. Pets Place is marktleider en biedt een compleet assortiment, zowel food als non food, voor honden, katten, vogels, vissen, knaagdieren en wildlife.