Ingezonden persbericht


Persbericht

23 mei 2007

Orange Business Services wederom Cisco Gold Certified Partner

Certificering op basis van klanttevredenheid, specialistische kennis en ondersteuning

Orange Business Services Nederland heeft opnieuw de Cisco Gold Certified Partner-status behaald. Deze status is de hoogste certificering in het partnerprogramma van Cisco. Orange Business Services verwierf de Cisco Gold Certified Partner-status al in 2006. In 2007 heeft het de certificering opnieuw in de wacht gesleept op basis van de specialisaties Routing & Switching en Wireless. De certificering helpt Orange Business Services bij het versterken van bestaande relaties en het aangaan van nieuwe samenwerkingen met klanten en partners.

Diepgaande, specialistische kennis op de vakgebieden Routing & Switching en Wireless was de voorwaarde om deze Cisco Gold Certification te behalen. Ieder jaar worden gecertificeerde partners opnieuw beoordeeld op klanttevredenheid, ondersteuning en technologische specificaties. Om de certificering te behouden, moeten de betreffende medewerkers de laatste ontwikkelingen in het vakgebied volgen en zodoende hun kennisniveau continue op peil houden.

"Onze Gold Certificering betekent veel voor ons en onze klanten. In eerste instantie zien we de certificering als een bevestiging van de service die wij onze klanten bieden. We zijn dan ook erg tevreden dat we de certificering wederom hebben behaald. Om dit te bereiken investeren we in het kennisniveau van onze medewerkers en moedigen wij hen aan op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij faciliteren hierin door middel van trainingen en opleidingen", zegt Lars Heeg, Director Partners & Channels bij Orange Business Services.

René Oskam, Directeur Channels van Cisco: "Orange Business Services heeft voor het tweede opeenvolgende jaar deze hoogste partnerwaardering ontvangen. Het bedrijf investeert veel in het op peil houden van het kennisniveau van zijn werknemers. Daarnaast weet Orange Business Services deze kennis goed te vertalen naar concrete oplossingen voor zijn klanten. Dit resulteert weer in een hoge waardering van zowel de klant alsook van ons."

Naast de Nederlandse Gold Certification van Cisco heeft Orange Business Services ook in andere landen in de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) Gold-certificeringen. Orange Business Services behoort tot het selecte aantal partijen dat zich Cisco Gold Certified Multinational Partner kan noemen.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

Het productportfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com