Landelijke invoering digitaal modulair urenregistratiesysteem

23.05.2007 / 15:04 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Start people b.v.

Start people b.v.

http://www.startpeople.nl

Persbericht

Urenbriefjes verleden tijd
Landelijke invoering digitaal modulair urenregistratiesysteem

Almere, 23 mei 2007 - Start People komt vandaag als eerste arbeidsmarktintermediair met een landelijk digitaal urenregistratiesysteem. Uniek aan dit e-wubsysteem is dat het uit te breiden is met diverse andere modules. De invoering van het systeem betekent een efficiencyslag voor de klanten en flexmedewerkers en een optimalisering van de dienstverlening van Start People aan hen.

Ondernemers en consumenten raken steeds meer bekend met het digitaal verwerken van informatie en formulieren. Daarmee groeit de behoefte zaken digitaal af te handelen. Start People wil proactief op die behoefte inspelen met de invoering van een landelijk digitaal urenregistratiesysteem. 'Het invoeren van het e-wubsysteem is voor de dienstverlening richting onze klanten en flexmedewerkers van groot belang, want het werkt kostenbesparend, het reduceert de papierstroom en verhoogt de efficiency en accuratesse', aldus algemeen directeur Eric de Jong.

De flexmedewerkers en de klanten van Start People kunnen waar en wanneer ze maar willen via het internet inloggen op een beveiligde internetomgeving om informatie in te voegen of te bekijken. De flexmedewerker kan urenbriefjes invullen en zijn salarisstroken raadplegen en de klant kan te allen tijde urenstaten accorderen en heeft toegang tot ondermeer een actueel overzicht aan facturen. Daarnaast hebben ze toegang tot hun eigen digitale archief. In totaal zullen zo'n 2.000 mensen gebruik gaan maken van het systeem.

'Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze dienstverlening, daarom begeleiden we onze klanten en flexmedewerkers zeer nauwkeurig tijdens de invoeringsperiode. Het e-wubsysteem werkt zeer klantvriendelijk en is eenvoudig te gebruiken', aldus De Jong. De gebruikers van het e-wubsysteem hebben beschikking over een helpmenu en men kan vragen mailen naar een speciaal e-mailadres. Daarnaast heeft Start People voor acute vragen een helpdesk die 24-uur per dag onduidelijkheden direct kan oplossen. Het e-wubsysteem is onderscheidend van de reeds bestaande systemen, omdat het modulair is opgebouwd en uit te breiden is met modules zoals e-factuur, e-inschrijving en ejaaropgave. 'De mogelijkheden van dit systeem zullen de komende jaren verder worden uitgebreid, zodat we steeds voorop blijven lopen met onze dienstverlening', voorspelt De Jong.

Over Start People
Start People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources. Door producten als uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling en leerwerkbanen is Start People in staat om knelpunten op het gebied van werk op te lossen. Met de specialisaties van Start People, te weten Medi Interim, Transport, Techniek, Telematch, Professionals, Proflex en HR Solutions, worden de activiteiten in specifieke segmenten georganiseerd. Samen met de reguliere Start People organisatie bieden zij hun dienstverlening aan bij zowel grote organisaties als het midden- en kleinbedrijf.
Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken de werkwijze van Start People. Samen met haar opdrachtgevers boort Start People nieuw potentieel op de arbeidsmarkt aan, door mensen te stimuleren, te motiveren en te faciliteren in hun ontwikkeling. Start People is een van de grootste arbeidsmarktintermediairs in Nederland. Op dit moment werken circa 50.000 mensen via Start People voor de 25.000 klanten die we op jaarbasis van dienst zijn. Start People is onderdeel van het beursgenoteerde USG People N.V., dat met verschillende sterke merken op het gebied van flexibele arbeid in diverse Europese landen actief is.


---

Voor meer informatie over Start People kunt u contact opnemen met Edward Verhey, afdeling communicatie Start People, via e-mailadres: pers@startpeople.nl, telefoon: 06 53 777 473. Internet: www.startpeople.nl.