Time : 14:59:30
Date : 23 May 2007
Sender Name: Callibra

Een primeur HR/IT in België - Alisa

De nieuwe fullservice HR-groep ATTENTIA pakt uit met een primeur in België: een nieuwe online-applicatie voor loonberekening en personeelsadministratie die veel verder gaat dan de huidige systemen op de markt. De internettoepassing richt zich specifiek op zaakvoerders uit de KMO-markt, boekhouders en accountants.

ALISA staat voor All In Salary by ATTENTIA. En "All In" is inderdaad de juiste term. Deze online-applicatie verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z, doet aan gegevensbeheer, genereert rapporten en boekhoudkundige documenten zoals loonlasten, DMFA-aangifte en boekhoudraam. Het berekenen van de lonen gebeurt online én in real time. Enkele klikken en de loonfiches zijn klaar.

Het voornaamste voordeel is de volledige autonomie en vrijheid die ALISA biedt in de salarisadministratie van de KMO. De zaakvoerder of zijn accountant moet geen rekening houden met de openingsuren van het sociaal secretariaat. Avond, nacht, weekend of feestdag ... hij of zij kiest zelf het meest geschikte moment om zijn personeelsbeheer en loonadministratie te verrichten.

Het onlinesysteem is gebruiksvriendelijk, snel, overzichtelijk én ... intelligent. Zo houdt het automatisch rekening met de heersende regels en wetten. Bovendien bevat ALISA heel wat controlemechanismen die in het systeem werden geïntegreerd. Een handig vangnet bij een verkeerde invoer.

Met ALISA slaagt ATTENTIA er als eerste sociaal secretariaat in om de complexe materie van loonadministratie sterk te vereenvoudigen in een IT-applicatie. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke en intuïtieve internettoepassing die KMO-zaakvoerders, boekhouders en accountants vlot zelf bedienen - op het moment dat het hún het beste uitkomt. Zo winnen ze aan tijd en flexibiliteit.

ALISA, innovatie op alle vlakken:


- Specifiek afgestemd op drukke zaakvoerders van KMO's en boekhouders
- Een applicatie die minstens één klik verder gaat dan de andere
- Technologisch vooruitstrevend en onderbouwd

- Toegankelijk, proactief en ondersteunend

Download nu metteen uw persbericht en info op: www.attentia.be/press

PERSCONTACT VOOR ALISA en ATTENTIA
Callibra bvba
Sonia Pauwels
Gsm : 0476.269.555
e-mail : s.pauwels@callibra.be
web: www.attentia.be/press
Tél/fax: 02.673.06.74

URL: http://www.attentia.be/press
http://www.alisa.be