Ingezonden persbericht


-----------------------
PERSBERICHT

Groningen, woensdag 23 mei 2007.

VERSCHENEN: BOEK MET ADVIEZEN VOOR MENSEN MET EEN KRAPPE BEURS

Schuldenlast neemt toe, hoe houden we het hoofd boven water met een laag inkomen?

In deze tijd waarin de schuldenlast van steeds meer mensen toeneemt en vele (hardwerkende) mensen moeten rondkomen van een laag inkomen, is er een sterke behoefte aan adviezen over hoe men het hoofd boven water kan houden en hoe men uit een financieel dal kan komen.

Ervaringsdeskundigen Sieberen en Jacqueline Voordewind komen met een handreiking voor iedereen die moet (over) leven met weinig geld. Dat doen ze in de vorm van kennisoverdracht via het unieke boek.

In dit positieve en opbouwende boek geeft het echtpaar Voordewind veel adviezen over hoe iemand in deze tijd toch kan (over)leven met weinig geld.

Het is een duidelijk en praktisch boek met veel illustraties en gouden tips. Ook staan er een groot aantal nuttige adressen in waar mensen terecht kunnen met vragen en problemen.

Het voorwoord is van de Hoogeveense burgemeester Willem Urlings, die onder andere schrijft: "Wat me vooral aanspreekt in dit boek is de boodschap: 'geef elkaar steun en geef het vooral nooit op.'"

FLAPTEKST

Iemand met een laag inkomen / krappe beurs is niet altijd een bijstandsgerechtigde. Er zijn ook mensen die hard werken en toch moeten rondkomen van een minimuminkomen of minder dan dat.

Is er dan nog wel plaats voor een gelukkig leven?
Volgens de schrijvers van dit boek wel!

Een duidelijk en praktisch handboek met 'gouden' tips over ontspannen leven in een tijd van spanning, eten en drinken, kleding, inkomsten en uitgaven, energieverbruik, feestdagen, schoonmaak, huishouden, schulden, hoe met nare situaties om te gaan, het verbeteren van je persoonlijkheid, overleven met een laag inkomen en nog veel meer!

CONTACT

Uitgever: Uitgevershuis Bu·G

Hooge der Aa 27 Groningen

Tel. 050 312 16 77

bug@boonuitgeverij.nl

Schrijver: dr. Sieberen en Jaqueline Voordewind
voordewind@home.nl

ISBN: 978-90-75913-49-1

Prijs: Euro 7,95

---- --