Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 23 mei

BERGEN OP ZOOM, 23 mei 2007

Inbraak in supermarkt

BERGEN OP ZOOM: In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een supermarkt aan het Zonneplein. De daders konden binnenkomen door een ruit te forceren aan de voorzijde van de winkel. De buit betrof sigaretten. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld.

Diefstal auto

HUIJBERGEN: Vanaf het Handekenskruid is tussen dinsdagavond en woensdagochtend een auto gestolen. Het betreft een Ford Focus kleur grijs, voorzien van het kenteken 97-RL-BZ.

Politie houdt man aan na bedreiging plaatsgenoot

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagavond een 55-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden terzake bedreiging. De politie kreeg een melding dat er onenigheid zou zijn op de Prins Hendrikstraat. Daar aangekomen blijkt dat er een conflict heeft plaatsgevonden tussen twee buren. Het slachtoffer zorgde volgens de verdachte voor geluidsoverlast waardoor hij niet kon slapen. De man is verhaal gaan halen en heeft het slachtoffer bedreigd. De verdachte is voor nader verhoor ingesloten.

Automobilist aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

ROOSENDAAL: De politie gaf een automobiliste op woensdag om 01.30 uur een stopteken ter controle van haar voertuig. De 33-jarige Roosendaalse bleek een rijontzegging van een half jaar te hebben. Ook was ze niet in bezit van een legitimatiebewijs. Ze is aangehouden en ingesloten voor identificatie. In samenwerking met justitie kon de politie de identiteit van de vrouw vaststellen. Ze is aan het einde van de ochtend in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Motorrijder onderuit na klapband vrachtwagen

OUD GASTEL: Op woensdagochtend gebeurde er een ongeval op de Rijksweg A17. Een man (gegevens onbekend), ging met zijn motor onderuit, toen een vrachtwagen, die in zijn nabijheid reed, een klapband kreeg. De motorrijder was na het ongeval aanspreekbaar en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie leidde het verkeer om filevorming te voorkomen. Een aantal automobilisten kreeg een bekeuring voor het onrechtmatig gebruiken van de vluchtstrook.

Auteur: Nicolette Bovenhorst