Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 23-05-2007

Fietser verleent taxibus geen voorrang

EMMEN - Woensdagochtend heeft er zich een aanrijding voorgedaan tussen een taxibus en een 13-jarige fietser uit Nieuw Amsterdam. De taxibus reed over de Van Schaikweg in de richting van de wijk Angelslo. Bij de rotonde bij het Hondsrug College stak de fietser, zonder voorrang te verlenen, plotseling over. Het taxibusje werd aan de rechter achterzijde geraakt en liep daarbij lakschade op. De fietser bleef ongedeerd. (07-142803)

Politie onderzoekt inbraak school

EMMEN - Woensdagochtend kreeg de politie een melding binnen van een inbraak in een school aan de Van Schaikweg. Uit een reproruimte bleken twee beeldschermen, een printer en een computer te zijn weggenomen. Men kwam het gebouw binnen door een raam open te breken. De politie onderzoekt de zaak. (07-142810)

Winkeldief aangehouden

COEVORDEN Woensdagmiddag heeft de politie in de Friesestraat een 22-jarige man uit Emmen aangehouden. Hij had in een drogist in deze straat volgens het personeel een fles shampoo gestolen en was daarmee de winkel uit gelopen. Agenten troffen de man even later aan en hebben hem aangehouden. Behalve de fles shampoo had hij nog meer gestolen spullen bij zich. De man wordt verhoord en de spullen gaan terug naar de winkel. (07-142874)

Politie deelt bekeuringen uit bij controle

KLAZIENAVEEN Woensdagmorgen heeft de politie met de lasergun op snelheid gecontroleerd in de omgeving van de Langestraat. Zeven bestuurders kregen daarvoor een bekeuring. Een bestuurder droeg geen gordel en twee bromfietsers werden betrapt met een gladde band. (07-142791)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 451280.