Politie Gelderland-Zuid

Bureau Geldermalsen opnieuw ontruimd

Geldermalsen, 23-05-2007 o Vanmiddag wordt politiebureau Geldermalsen aan de Van Dam van Isseltweg opnieuw ontruimd. Afgelopen week, vrijdag 18 mei, werd het bureau ook al ontruimd in verband met een vieze lucht die rook naar gesmolten plastic. Na uitgebreid onderzoek bleek dat er een storing zou zijn aan het bevochtingssysteem van het beluchtingssysteem.

Diezelfde morgen leek het probleem te zijn opgelost. Ondanks alle inspanningen meldden collegas vandaag weer dat ze last hadden van irritatie aan hun ogen en luchtwegen. Aanleiding om meteen actie te ondernemen en het bureau te ontruimen.

Mobiel steunpunt

Vanavond zullen er metingen verricht worden door een gespecialiseerd bedrijf. In afwachting daarvan blijft het bureau tijdelijk gesloten. Voor mensen die aan het bureau komen en om de werkzaamheden te kunnen voortzetten, zal vanaf morgenochtend 9.00 uur een mobiel steunpunt (MSP) beschikbaar zijn bij het bureau. Voor het doen van aangifte worden mensen verzocht om hiervoor naar één van de omliggende bureaus te gaan (Culemburg, Tiel of Geldermalsen). Of, wanneer dat mogelijk is, aangifte via internet te doen. Zodra het bureau weer opengesteld kan worden, wordt u hierover geïnformeerd.

(10)

Laatst gewijzigd 23-05-2007 16:34 | © Politie Gelderland-Zuid |