Ingezonden persbericht


Persbericht

LogMeIn introduceert Ignition for IT

One-Click Remote Access nu ook voor grote IT-implementaties

Woburn, Massachussetts - 23 mei 2007 - Systeembeheerders en ondersteunende IT-medewerkers hebben nu met één klik toegang tot de computers die ze ondersteunen met Ignition for IT van LogMeIn, toonaangevend leverancier van remote connectivity en support diensten.

De nieuwste versie van LogMeIn Ignition biedt een aantal belangrijke verbeteringen voor omvangrijke IT-afdelingen en IT-organisaties die zijn geoutsourced. De nieuwe mogelijkheden omvatten ondersteuning voor groepen, eenvoudige updates, computerstatusrapportage, unicode compatibility en andere verbeteringen in prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

LogMeIn Ignition is in enkele seconden te downloaden en kan worden geïnstalleerd op de meeste draagbare apparatuur die kan worden aangesloten op een computer (zoals USB-sticks, digitale camera's, MP3-spelers, mobiele telefoons etcetera) - waardoor die apparatuur onmiddellijk veilige toegang tot en ondersteuning van computers op een andere locatie biedt.

"We hebben fantastische reacties gekregen op Ignition sinds de introductie in maart. Zoals onze gebruikers gewend zijn luisteren we naar hun wensen; vandaar ook deze verbeteringen en nieuwe mogelijkheden die het product geschikt maken voor grotere IT-omgevingen", aldus Michael Simon, CEO van LogMeIn. "Door het bieden van software-as-a-service kunnen we naar onze klanten luisteren - ongeacht hun omvang - en snel en flexibel de functies toevoegen die zij nodig hebben om nog productiever te zijn."

Nieuwe mogelijkheden voor IT
LogMeIn Ignition's nieuwste mogelijkheden maken ondersteuning van grotere implementaties mogelijk evenals beheer van computers door IT-leveranciers en geoutsourcede IT-providers. Een aantal nieuwe mogelijkheden:

Group Support - aansluitend op LogMeIn's web interface kunnen computers nu worden georganiseerd per groep. Support medewerkers kunnen nu elk gewenst aantal groepen creëren met daarin elk gewenst aantal computers.

Close to System Tray - gebruikers kunnen Ignition nu in de Windows taakbalk zetten. LogeMeIn Ignition blijft actief in de taakbalk voor het monitoren van de status van het systeem op afstand.

Computer Status - gebruikers kunnen nu snel zien welke computers online of offline zijn door de muis over een groep of het taakbalk ikoon te bewegen.

Easy Updates - gebruikers krijgen automatische een bericht als er product-updates door de applicatie kunnen worden gedownload en geinstalleerd, voor eenvoudiger upgrades door de gebruiker of ondersteunend personeel.

Unicode Compatible - LogMeIn Ignition is nu unicode compatible, waardoor ook karakters uit andere talen kunnen worden gebruikt en het product geschikt kan worden gemaakt voor lokalisatie voor andere regio's.

Over LogMeIn Ignition
LogMeIn Ignition is een eenvoudige, veilige toepassing die binnen enkele seconden te downloaden en installeren is voor een eenvoudiger en sneller remote access-proces. Het is een volledig op zichzelf staande applicatie en vereist geen browser plug-ins, Java of .Net-installaties. Ignition werkt in combinatie met LogMeIn Free, Pro en IT Reach en draait rechtstreeks vanaf elk USB of U3-opslagapparaat door eenvoudig in te pluggen in een computer en verbindt direct met andere computers van de gebruiker op afstand, zonder installatie of configuratie. De oplossing kan ook worden geïnstalleerd op elke desktop als alternatief voor browser-gebaseerde toegang.

Over LogMeIn, Inc.
LogMeIn, Inc. biedt de grootste dienst voor remote connectivity ter wereld met ruim 15 miljoen aangesloten computers. De LogMeIn reeks bestaat uit LogMeIn Free, LogMeIn Pro, LogMeIn Ignition, LogMeIn Rescue, LogMeIn IT Reach, LogMeIn Backup en LogMeIn Scout. Deze oplossingen bieden samen met RemotelyAnywhere en LogMeIn Hamachi veilige toegang, ondersteuning en beheer op afstand voor mobiele professionals, helpdeskmedewerkers en systeembeheerders wereldwijd. LogMeIn is gevestigd in Woburn, Massachussetts en heeft haar Europese hoofdkantoor in Boedapest.


---

Voor redactionele informatie, fotografie of testmogelijkheden: Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: marald@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com