Gemeente 's-Hertogenbosch

23-05-2007
Wedstrijd geveltuinen

De gemeente wil bewoners stimuleren om niet alleen een geveltuin aan te leggen, maar deze ook goed te onderhouden. Een goed onderhouden geveltuin draagt bij aan een schoner en fraaier straatbeeld. Ieder jaar, in de loop van de zomer, controleert de afdeling Beheer Openbare Ruimte de geveltuin niet alleen op voldoende onderhoud, maar ook bijvoorbeeld op originaliteit en kwaliteit.
Daarom organiseert de afdeling Beheer Openbare Ruimte een geveltuinenwedstrijd in de periode juni en juli 2007.

Regels Geveltuin 2007

- Aanmelden: Het adres van de geveltuin kunt u mailen naar ankl@s-hertogenbosch.nl. U kunt ook bellen, tel. (073) 615 96 71. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli.

- Criteria geveltuin: Onderhoud, variatie van planten en uitstraling zijn de belangrijkste criteria.

- Jurering: Als de aanmeldingen binnen zijn, volgt er een jurering door specialisten. Deze jurering vindt plaats in de maand juli 2007.
- Prijzen: Aan deze wedstrijd zitten prijzen verbonden. De eerste prijs bedraagt een cadeaubon van 100 euro, 2e prijs bedraagt een cadeaubon van 50 euro en de 3e prijs bedraagt een cadeaubon van 25 euro.

Informatie
Voor meer informatie over deze wedstrijd kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mw. A. Klarenbeek-van den Elzen, tel. (073) 615 96 71 of email ankl@s-hertogenbosch.nl.