NV NOM, Investerings- ontwikkelingsmaatschappij voor Noord- Nederland

WWW.NOM.NL LIVE »
TxU Netwerkprogramma Maakindustrie omgedoopt tot 'De Verkenners' » hekwerk

VKF III stelt risicodragend kapitaal beschikbaar aan Merkus Hekwerk Expert B.V.

Merkus Hekwerk Expert

Merkus Hekwerk Expert B.V. is in april 2007 door de heer J. Merkus overgenomen. Merkus exploiteerde tot dan toe een bedrijf dat zich voornamelijk bezighield met de in- en verkoop van ijzerwaar. Op beperkte schaal werden ook hekwerken geproduceerd. Het idee, om zich volledig te concentreren op de productie van hekwerken, bestond al enige tijd.

Eén en ander kwam in een stroomversnelling toen Merkus in 2007 in de gelegenheid werd gesteld om een goed geoutilleerd machinepark over te nemen. Inmiddels is de verkoop goed op gang gekomen en wordt met vertrouwen naar de toekomst gekeken.Met de kapitaalsinjectie vanuit VKF III wordt het bedrijf in staat gesteld om het ingezette groeipad door te zetten.

N.V. NOM

De NOM verstrekt risicodragende financiering en participeert in Noord-Nederlandse bedrijven, biedt begeleiding bij investeringen, subsidies en locatiekeuze, bevordert investeringen in Noord-Nederland en initieert projecten die de concurrentiekracht van het regionale bedrijfsleven vergroten. De NOM heeft circa EUR 100 miljoen geïnvesteerd in ruim 120 ondernemingen die gevestigd zijn of zich gaan vestigen in Groningen, Fryslân of Drenthe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Merkus Hekwerk Expert B.V., de heer John Merkus, telefoon (0513) 684884