Gemeente Heusden


Boost Concepts naar Het Hoog 23 mei 2007
Boost Concepts naar Het Hoog

Boost Concepts uit Waalwijk gaat zich vestigen op bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk. Het bedrijf, dat promotiecampagnes voor A-merken ontwikkelt en uitvoert, heeft een perceel van ruim vijfduizend vierkante meter gekocht. Op het perceel zal een pand worden gebouwd dat dienst doet als kantoor en bedrijfshal.

Boost Concepts is actief in het ontwikkelen en uitvoeren van `in, near en outstore' (promotie)campagnes. Inmiddels mag het bedrijf onder andere tot haar klantenkring rekenen: Sara Lee, Unilever, Danone, Albert Heijn en provincie Noord-Brabant. De campagnes betreffen onder andere: (winkel)demonstraties, sampling (monsters uitdelen), roadshows en beurzen. Het bedrijf heeft 30 marketing professionals in vaste dienst, 253 parttimers in dienst voor de winkeldemonstraties e.d en daarnaast 1.400 oproepkrachten.

Boost Concepts is momenteel gevestigd in Waalwijk en heeft ook een kantoor in Udenhout. Vanwege de groei van het bedrijf bestaat er behoefte aan één nieuwe, representatieve locatie waar frontoffice (kantoor) en backoffice (operatie) worden samengevoegd. Op Het Hoog zal het bedrijf worden gevestigd op een zichtlocatie aan de A59. In het nieuwbouwpand moet rekening worden gehouden met een capaciteit van 50 fulltime medewerkers. Naar verwachting zal Boost Concepts begin 2008 zijn deuren op Het Hoog kunnen openen.
Geplaatst op: 23 mei 2007