Loopbaanmanagement is ook gezondheidsmanagement


, 20070522 -- De drie grootste adviesbureaus voor loopbaan en coaching stellen hun beste sprekers op in het Loopbaantheater tijdens Gezond in Bedrijf 2007. Schouten & Nelissen, GITP en Van Ede & Partners geven hun visie op loopbaanmanagement als gezondheidsinstrument in de ochtend van 23 en 24 mei, hal 3 en 4 in de Jaarbeurs Utrecht.

30% van de Nederlanders is in meer of mindere mate ontevreden over de eigen functie. Lage productiviteit, stress en uitval zijn het gevolg. In het Loopbaan Theater komt aan de orde hoe loopbaanmanagement kan helpen om mensen gezond en vitaal aan het werk te houden.

Binnen of buiten.

Het programma geeft antwoord op vragen als: "Waaraan herkent u een ontevreden medewerker?", "Heeft uw medewerker voldoende uitdaging in zijn baan?" of "Is de werkdruk niet te hoog?"
Reinhart Brandse van Schouten & Nelissen gaat in op de signalering en preventie van stressklachten door juist de bevlogenheid van de medewerker voor zijn werk te meten. GITP toont aan dat een gezond loopbaanbeleid door het benutten van talenten en kwaliteiten in alle levensfasen leiden tot tevredenheid van organisatie en medewerker. Ian van Lidth de Jeude van Van Ede & Partners ziet een loopbaancrisis als kans: hij zal een presentatie geven over het extern plaatsen van medewerkers als preventief instrument.

Voor bezoekers van de beurs is het loopbaantheater gratis toegankelijk, er zijn beperkte plaatsen. Voor meer informatie over het loopbaanprogramma en registratie kijk op www.gezondinbedrijf2007.nl.





Ingezonden persbericht