Pharming Group N.V


Pharming's Jaarlijkse Algemene Vergadering Van Aandeelhouders Zal In Leiden Worden Gehouden Op 23 Mei 2007 ...

Leiden, 27 maart 2007. Biotechnologiebedrijf Pharming Group NV ("Pharming") (Euronext: PHARM) maakte vandaag bekend dat haar Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op 23 mei 2007 om 15.00 uur op het hoofdkantoor van Pharming in Leiden zal worden gehouden.

Pharming zal een kennisgeving van de AVA in het Financieele Dagblad en de Officiële Prijscourant van 8 mei 2007 publiceren. Alle voor deze vergadering relevante documenten zullen vanaf die datum beschikbaar zijn op Pharming's website.

Pharming Group NV
Pharming Group NV richt zich op de ontwikkeling van innovatieve producten voor de behandeling van genetische ziekten en ouderdomsziekten. Daarnaast ontwikkelt Pharming ook medische en speciale producten voor chirurgische indicaties en tussenproducten voor diverse toepassingen waaronder voeding. Pharming heeft twee producten in een vergevorderd stadium van ontwikkeling - Rhucin® (recombinant humaan C1 remmer) voor erfelijk angio-oedeem (ter beoordeling bij EMEA) en humaan lactoferrine voor voedingstoepassing (GRAS-aanvraag ter beoordeling bij FDA). Pharming's geavanceerde technologieën omvatten ondermeer de productie van therapeutische eiwitten, alsmede de zuivering, formulering en toepassing van deze biofarmaceutica. Daarnaast heeft Pharming toegang tot technologieplatforms op het gebied van weefselherstel via haar samenwerking met NovaThera en op het gebied van DNA-schade en herstel dankzij de overname van DNage. Meer informatie is verkrijgbaar op de Pharming website, http://www.pharming.com en op http://www.dnage.nl.

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen. Door voorspelbare en niet voorspelbare risico's, onzekerheden en andere factoren kunnen de uiteindelijke resultaten daarvan materieel verschillen. Het persbericht verschijnt ook in het Engels. In geval van tegenstrijdigheden zal de Engelse versie prevaleren.

Contact:
Carina Hamaker, Investor Voice, T: 06 537 499 59 of 071 52 47 431 Rein Strijker, Pharming Group NV, T: 071 52 47 431