Gemeente Bronckhorst
---


Informatieavond 't Soerlant IV Zelhem op
23 mei in 't Witte Paard

De gemeente Bronckhorst is van plan om de kern Zelhem uit te breiden met woonwijk 't Soerlant IV. Het gaat om 35 rijwoningen (waarvan 25 voor starters), 10 halfvrij-staande, 6 geschakelde en 10 vrijstaande woningen. Om het bestemmingsplan (totstandkoming en inhoud) en het beeldkwaliteitsplan (dat het kader biedt waarbinnen de gewenste stedenbouwkundige en architectonische uitwerking moet plaatsvinden) toe te lichten, organiseert de gemeente op 23 mei a.s. om 19.30 uur in 't Witte Paard in Zelhem een informatieavond. GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Over hoe de te bouwen woningen eruit komen te zien, prijzen, start bouw etc. komt in een later stadium meer informatie.

Het ontwerp van het plan ligt op dit moment (3 mei t/m 13 juni 2007) voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor in Hengelo Gld. bij de afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling. De informatie staat ook op www.bronckhorst.nl > Infobalie > Plannen en projecten > 't Soerlant IV Zelhem.

Hengelo Gld., 4 mei 2007

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling Communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --