Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

'TALOCAN' ZET DE WERELD OP Z'N KOP!

Nieuwste attractie Phantasialand kiest thema 'God van de Onderwereld'

Nog géén jaar nadat Phantasialand in Brühl bij Keulen het themagebied Deep in Africa met haar spectaculaire - en meteen bekroonde - achtbaan Black Mamba geopend heeft, kondigt het toonaangevende entertainmentpark weer een premiere aan. Op 23 mei zal de nieuwste attractie 'Talocan' worden geopend. Talocan is een 'suspended Top Spin', helemaal gethematiseerd in het unieke decor van een Aztekentempel. Vanaf woensdag 23 mei kunnen alle bezoekers op zoek gaan naar de schat in de tempelruïnes van de Azteken.

'Talocan', de kwade god van de onderwereld die zijn gasten meeneemt in een draaikolk van water en vuur is een tot nu toe unieke attractie in Europa en kent tal van bloedstollende en unieke speciale effecten zoals vuur, water, geisers en mistbanken! Voor het publiek dat in de attractie plaats neemt en met de benen los bungelend geniet, wordt de beleving er een van hypnotische desoriëntatie. De vergelijking met de onderwereld doet zich dan ook zich zéker voor! Talocan is niet voor niets de kwade God van de Onderwereld die de grenzen van je bewustzijn verlegt in een strijd der elementen!

Authentieke Godenwereld
De cirkel van Talocans zonnekalender zuigt je volgens de overlevering mee. Zelfs degenen die zich op veilige afstand bevinden, worden door zijn hypnotische kracht overmeesterd.

Net zoals bij Black Mamba, wordt ook Talocan omgeven door thematische kunst en kunstvoorwerpen die doet herinneren aan de roemruchte tijd van de Azteken

Noot voor redactie (