Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Houten, 11 mei 2007

Officiële opening Vakwerk Houten

Vakwerk Houten is een unieke samenwerking die de gemeente Houten en ROC Midden Nederland onlangs met elkaar zijn aangegaan. Vakwerk Houten streeft naar het effectief voorbereiden en plaatsen van mensen op een duurzame baan. Binnen Vakwerk Houten worden alle opleidingsmogelijkheden, werkgeversrelaties en financieringsmogelijkheden binnen en buiten de onderwijs- en overheidswereld ingezet om uitkeringsgerechtigden aan een vaste baan te helpen.

Vanaf 1 mei 2007 is Vakwerk Houten gevestigd in het pand aan de Randhoeve 223 te Houten, op de tweede etage. Dat betekent dat de jobhunters, casemanagers, coaches en accountmanager met nog meer slagvaardigheid hun werk kunnen doen.

Dit heuglijke feit willen wij graag met u vieren. Daarom nodigen wij u van harte uit voor het bijwonen van de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van officiële opening. Deze bijeenkomst vindt plaats op:

Woensdag 23 mei in de Raadzaal en foyer van het gemeentehuis, Onderdoor 25 te Houten. Programma:
15.30 uur: ontvangst
16.00 uur: inleidingen en openingshandeling
16.30 - 18.00 uur: borrel

Voorafgaand aan deze feestelijke bijeenkomst, bestaat de gelegenheid om een inhoudelijke toelichting op Vakwerk Houten bij te wonen. Wethouder W. de Jong van Sociale Zaken heeft hiervoor tijd ingeruimd tijdens het persgesprek, dat op dinsdag 15 mei om 16.00 uur plaatsvindt in zaal 0.43 van het gemeentehuis.

Wij stellen het op prijs als u voorafgaand uw aanwezigheid bij dit gesprek wil melden. U kunt hiervoor en voor eventuele vragen contact opnemen met Ginny Mulder, tel. 06-54204855, Gemeente Houten, afdeling Communicatie.


---- --