Gemeente Delft

Oprichting vereniging natuur- en milieucommunicatie

Op woensdag 23 mei wordt de Vereniging voor lokale natuur- en milieucommunicatie opgericht. De vereniging is een samenwerkingsverband tussen gemeenten Delft, Dordrecht en Zoetermeer. Het doel van de vereniging is om duurzame ontwikkeling nog beter op het netvlies van de inwoners te krijgen. Tijdens de eerste bijeenkomst zullen de betrokken Milieu wethouders het initiatief bekrachtigen door het ondertekenen van de visiedocumenten van de vereniging.

De drie gemeenten hechten veel waarde aan duurzame ontwikkeling. In het bevorderen van duurzame ontwikkeling is een belangrijke rol weggelegd voor natuur- en milieu educatiediensten (NME-diensten). Daarom is besloten een vereniging op te richten voor het versterken van lokale natuur- en milieucommunicatie richting de burger. De vereniging biedt een platform voor samenwerking, kennis delen en het optimaliseren van duurzame ontwikkeling.

Graag nodigen wij u uit om bij de kick-off bijeenkomst aanwezig te zijn. U bent vanaf 14.00 uur tot 15.00 uur welkom in het Meisjeshuis in Sociëteitszaal op de Oude Delft 112, te Delft.

Noot voor de redactie (