Persuitnodiging Eigen Huis: prijs voor beste startersplan

18.05.2007 / 09:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Vereniging eigen huis

Vereniging eigen huis

http://www.eigenhuis.nl

UITNODIGING VOOR DE PERS

Vereniging Eigen Huis reikt prijs uit aan beste startersplan

Woensdag 23 mei 2007 om 16:00 uur
Café Dudok, Hofweg 1-a Den Haag

In de discussie over het verbeteren van de kansen voor starters op de woningmarkt wordt de stem van de hoofdrolspeler node gemist. Welke ideeën en plannen hebben starters zelf om een eigen huis te kunnen kopen? Vereniging Eigen Huis vroeg het ze en bekroont het beste plan.

De Van Herwijnenprijs van Vereniging Eigen Huis wordt op woensdag 23 mei uitgereikt aan de bedenker van het beste plan waarmee een eigen huis voor veel starters op de woningmarkt wél binnen bereik komt. Ruim 400 mensen deden mee aan de prijsvraag en hebben hun idee ingestuurd.

De plannen zijn beoordeeld door een jury, bestaande uit voorzitters van de politieke jongerenorganisaties CDJA, JS in de PvdA, Rood en de JOVD, die werd bijgestaan door deskundigen van Vereniging Eigen Huis. De jury heeft drie inzendingen genomineerd voor de hoofdprijs die bestaat uit een IKEA cadeaupas ter waarde van 7.000 euro. Daarnaast ontvangen alle genomineerden een cadeaupas van 1.000 euro. Door te stemmen op de website van vereniging Eigen Huis heeft het publiek de uiteindelijke winnaar bepaald.

Op woensdag 23 mei wordt om in Café Dudok in Den Haag bekend gemaakt wie die winnaar is. De bijeenkomst start om 16:00 en is omstreeks 18:00 uur afgelopen. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zjn.

Café Dudok vindt u in de directe nabijheid het Binnenhof, aan de Hofweg 1-a in Den Haag. Een routebeschrijving staat op www.dudok.nl