Ingezonden persbericht


Winaar Corel Junior Paparazzi bekend

Chelan Bakker junior paparazzo 2007

Rotterdam, 22 mei 2007 - Tien kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar kropen vandaag, onder de bevlogen leiding van Edwin Smulders, in de huid van een echte paparazzofotograaf tijdens de première van de musical Kuifje - De Zonnetempel, in Het Luxor Theater in Rotterdam. Winnaar van de fotowedstrijd was Chelan Bakker met een foto van Gert Verhulst.

Tijdens het Corel Junior Paparazzi evenement leerden de tieners hun coolste, beste of leukste celebrityfoto, gemaakt bij de rode loper, te bewerken met Corel Paint Shop Pro Photo XI om zo het beste resultaat te bereiken. De gemaakte foto's werden na bewerking beoordeeld door Edwin Smulders die de winnaar beloonde met het Corel Paint Shop Pro Photo XI pakket.

"Het is toch fantastisch om deze jonge fotografen de kneepjes van het paparazzovak bij te brengen," aldus Edwin Smulders. "Er zaten foto's bij die geweldig goed zijn. Ik heb de foto van Chelan Bakker gekozen als winnaar omdat het een echte paparazzifoto is van Gert Verhulst."

---

Foto's (beschikbaar via www.pridepr.nl)


1. De kinderen langs rode loper


2. Edwin Smulders tekent shirt van de winnaar


3. Winnende foto van Gert Verhulst door Chelan Bakker

Informatie over Corel Corporation

Corel is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van softwarepakketten met een geschat aantal gebruikers van meer dan 40 miljoen. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige, betaalbare en gebruiksvriendelijke productiviteitssoftware, grafische software en software voor digitale beeldbewerking en heeft een sterke klantenbasis op de softwaremarkt van prijsbewuste particulieren en kleine ondernemers. De producten van Corel worden in meer dan 75 landen verkocht via een schaalbaar distributieplatform dat bestaat uit OEM's (Original Equipment Manufacturers), de nationale en internationale websites van Corel en een wereldwijd netwerk van wederverkopers en leveranciers. De productportefeuille van het bedrijf bevat een aantal merken met een wereldwijde reputatie en een solide gebruikersbasis, waaronder CorelDRAW® Graphics Suite, Corel® WordPerfect® Office, WinZip®, Corel® Paint Shop® Pro en Corel® Painter(TM).

© 2007 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden. Corel, Corel WordPerfect, CorelDRAW, Paint Shop Pro, Painter, PhotoSafe, Snapfire en WinZip zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Corel Corporation en/of zijn dochterondernemingen. Alle overige product-, lettertype- en bedrijfsnamen en -logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende ondernemingen.

###



Ingezonden persbericht