Australisch bedrijf kondigt 8ste moderne wereld-'wonder' aan

23.05.2007 / 01:35 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Aussiebum

Aussiebum

Australisch bedrijf kondigt 8ste moderne wereld-'wonder' aan

SYDNEY, Australië, May 23 /PRNewswire/ --


- aussieBum lanceert Wonderjock badkleding

Vlak na "WONDERJOCK UNDERWEAR" (ondergoed), lanceert aussieBum, een volledig Australisch bedrijf met badkleding en ondergoed voor mannen, de gloednieuwe "WONDERJOCK SWIMWEAR".

Toen aussieBum in november 2006 voor het eerst aussieBum WONDERJOCK UNDERWEAR lanceerde, veroorzaakte dit een internationale online rage terwijl mannen over de hele wereld het ondertussen beroemde ondergoed bestelden dat belooft mannen een pakket te bezorgen om trots op te zijn! Geen ringen, geen touwtjes, geen opvulling!

In de eerste week na de lancering werden wereldwijd 50.000 onderbroeken verkocht, wat het merk internationale roem bezorgde in de modewereld! De WONDERJOCK-stijl is niet alleen online beschikbaar (www.aussiebum.com), maar ook in de meest prestigieuze warenhuizen ter wereld zoals Selfridges en Harvey Nichols in Londen, Printemps in Frankrijjk en KaDeWe in Duitsland en het succes van het product werd in Selfridges bevestigd door de grote interesse van alle soorten mannen en de visuele benadrukking die het de gewone man geeft.

Nu bereidt de wereld zich voor op WONDERJOCK SWIMWEAR van aussieBum. De oprichter van aussieBum, Sean Ashby, vertelt dat de ontwikkeling van WONDERJOCK SWIMWEAR een logische evolutie was na het "enorme" success van de ondergoed-versie. "Na het succes van de Wonderjock wilden onze klanten meer. Dit bevestigt dat de oude spreuk 'grootte doet er niet toe' niet waar is ...
honderdduizenden tevreden klanten denken daar duidelijk anders over! Badkleding was de volgende logische stap."

Deze zomer kunnen mannen vol vertrouwen en trots uit de koele wateren over de hele wereld tevoorschijn komen met het WONDERJOCK-ontwerp dat voorbestemd is om de ondergoed- en badkledingmarkt voor mannen nieuw leven in te blazen.

Zelfs zonder de belofte van een "pakket" dat er groter uitziet, biedt WONDERJOCK SWIMWEAR comfort en steun die mannen nooit eerder in badkleding ervoeren.

Trots om Australisch te zijn en bekend om hun hoge kwaliteit en toonaangevende ontwerpen, heeft aussieBum de aandacht van de internationale modesector getrokken door continu unieke producten te ontwikkelen en de grenzen van het aanvaardbare te verleggen.

Deze zomer hoef je niet aan jezelf te twijfelen ... WONDERJOCK SWIMWEAR - laat je van je beste kant zien!

Bezoek ons online op www.aussiebum.com

Om afbeeldingen te downloaden, ga naar www.asianetnews.net

Neem voor mogelijkheden voor afbeeldingen en redactie contact op met: John Scott
john@johnscottpersonalpr.com

+61-409-177-722

Claire Delzechi
Claire@aussiebum.com

+61-2-9560-2626

Website: www.aussiebum.com
www.asianetnews.net

Contact:

John Scott voor aussieBum, john@johnscottpersonalpr.com, +61-409-177-722; of Claire Delzechi bij aussieBum, Claire@aussiebum.com, +61-2-9560-2626