NIET BESTEMD VOOR BEKENDMAKING, PUBLICATIE OF VERSPREIDING, DIRECT OF INDIRECT, IN OF NAAR DE VERENIGDE STATEN, AUSTRALIË, CANADA, AUSTRALIË OF JAPAN

Uni-Invest Holding B.V.

Amsterdam, 23 mei 2007

De Nederlandse vastgoed onderneming Uni-Invest Holding B.V. ("Uni-Invest" of de "Onderneming") heeft het voornemen te noteren op Euronext Amsterdam als een fiscale beleggings instelling ("FBI").

Uni-Invest heeft Lehman Brothers, Morgan Stanley en JPMorgan aangesteld als financieel adviseurs.

De Onderneming
Uni-Invest bezit en beheert commercieel vastgoed in Nederland. De portefeuille bestaat voornamelijk uit kantoorruimte. Per 31 maart 2007, had de onderneming een totaal van 300 gebouwen in eigendom met een verhuurbaar oppervlak van ongeveer 1.400.000 vierkante meter. Uni-Invest heeft 46 werknemers in dienst en opereert vanuit 4 regionale kantoren in Nederland. Meer informatie over Uni-Invest is beschikbaar op www.uni-invest.nl.

Voor nadere informatie :

Uni-Invest
Media Relations Tel: +31 (0) 20 607 74 29

Citigate First Financial
Wouter van de Putte Tel: +31 (0) 20 575 40 80

Deze aankondiging is geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot koop van aandelen of andere financiële instrumenten (deze aandelen of andere financiële instrumenten, de "Effecten") van de Vennootschap in de Verenigde Staten of in welke andere jurisdictie dan ook. De Effecten zijn niet en zullen niet worden geregistreerd ingevolge de US Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de "Securities Act") en mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten of aan of ten behoeve van personen in de Verenigde Staten (zoals gedefinieerd in Regulation S pursuant to the Securities Act), tenzij geregistreerd
onder de Securities Act of een vrijstelling van zodanige registratie van toepassing is. Er wordt geen openbare aanbieding van Effecten in de Verenigde Staten gedaan.
Bepaalde verklaringen in deze aankondiging zijn "forward-looking statements". Dergelijke verklaringen brengen risico's en onzekerheden met zich mee en vormen geen garantie van toekomstige resultaten. De daadwerkelijke resultaten van de Vennootschap kunnen materieel afwijken van de resultaten geuit of geïmpliceerd in de forward-looking statements. De Vennootschap is niet verplicht de forward-looking statements bij te stellen of aan te passen anders dan op grond van een wettelijk verplichting.


---- --