Ingezonden persbericht


Rijswijk, 23 mei 2007

Persbericht

NIVE vernieuwt opleidingenaanbod

RIJSWIJK -NIVE's aanbod voor het studiejaar 2007-2008 is wederom vernieuwd. Vorig jaar is de leergang Treasury Management qua opzet en inhoud vernieuwd. Dit jaar is aan de door de markt erkende financiële topleergangen ASCO, HOFAM en Treasury Management de opfriscursus HOFAM Update toegevoegd. Speciaal ontwikkeld voor Qualified Controllers die al enige tijd geleden hun diploma hebben behaald. En een groeiende behoefte hebben aan bijscholing over topics als: voorzieningen, IFRS, SOX, Tabaksblatt, milieu- en duurzaamheidsverslaglegging, value based management, stakeholder communicatie en mediation.

NIVE's opleidingspakket bestaat thans uit de eerder genoemde leergangen ASCO, HOFAM en Treasury Management, HOFAM Update en de masterclasses Finance for non-financials en Communicatie Empowerment.

Meer informatie
In de onlangs nieuw verschenen Studiegids is het aanbod kernachtig beschreven. Makkelijk aan te vragen via www.manager.nl.

NIVE, Nederlandse Vereniging voor Managers, is de Nederlandse vereniging van en voor bestuurders en leidinggevenden. Leden zijn zowel ondernemingen, organisaties en (overheids)instellingen als de individuele managers daarvan. Het doel van NIVE is het persoonsgericht ondersteunen van managers bij het ontwikkelen, verbeteren en vergroten van hun mogelijkheden, management- en leiderschapsvaardigheden. NIVE dient als uniek platform voor vernieuwend management. Een platform van waaruit informatieverstrekking aan en communicatie met de leden plaatsvindt. Voor meer informatie over NIVE kunt u bellen met 070-3001500 of mailen naar: info@nive.org.